Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm o problema cu concentrarea. Daca mi se spune ceva, nu ma pot concentra nici macar sa aud. Intr-o zi, o colega vorbea cu mine, iar eu ma chinuiam sa citesc pe buze, pentru ca nu intelegeam nici macar un cuvant.

Terapeuti RO 9:18am Oct 7
Mesaj:
buna seara! sunt tanar si de cand eram in liceu am probleme cu concentrarea. daca mi se spune ceva, nu ma pot concentra macar sa aud. prefer filmele cu subtitrare, daca vad un film in romana nu inteleg tot. uit ft repede si oamenii din jurul meu au obs asta, Ei spun ca nu mi pasa, de aceea uit.imi aduc aminte , intr o dimineata, proaspat trezita, colega vorbea cu mine, imi povestea ceva, iar eu ma chinuiam sa citesc pe buze,pt nu intelegeam nici macar un cuvant. cu invatatul a fost greu. ce credeti? creierul e avariat?

Cristina Cristea 10:00am Oct 7
Un RMN iti poate raspunde. Nu amana! Sanatate!

Remus Sandu 1:19pm Oct 7
Este mai înţelept să consideri că nu poate funcţiona normal din cauza unor anomalii care în ziua de azi se întâmplă oricărui om. De ex. ai putea să eviţi/elimini cerealele fiindcă permeabilizează bariera hematoencefalică http://wp.me/p48646-a

Din acelaşi motiv ai putea evita grăsimile arse + stresul oxidativ, dar asta se vede în timp, eventual sunt vizate persoanele mai în vârstă. Citeşte de ex. comentariile de aici. http://wp.me/p48646-kk Eu am obţinut rezultate foarte bune cu suplimente de Astaxantin şi doze mărite de vitamina E + susan măcinat.

Însă ignorând cu perseverenţă toate aceste fenomene nocive, în unele cazuri pot apare şi daune ireversibile. Pe lângă RMN poate ar trebui să faci cât mai repede nişte teste de intoleranţă alimentară, şi abia după aceea să începi dieta.


Mar Dum 4:03pm Oct 7
Este posibil sa suferi de dislexie, adreseaza-te neaparat unui specialist.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 2:45pm Oct 8
fa-ti testele de rigoare mai intai… daca se exclude o cauza organica… atunci trebuie sa luam in considerare o problema psihologica care e bine sa fie abordata ca atare. Solutii exista. Succes!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile