consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am momente in care sunt extrem de activa, ies mult in oras, am o viata sociala buna, iar apoi cad intr-o depresie adanca si parca nimic nu avea vreun rost.

Terapeuti RO 9:59am Aug 5
Mesaj:
Buna ziua! Sunt studenta, voluntara si lucrez. Am 21 de ani si de mica am incercat sa fac totul pentru a-i multumi pe cei din jur. Cu timpul am avut perioade in care a incetat sa-mi mai pese de ceilalti, deoarece mi-am inhibat emotiile pentru ceva timp (aceasta a inceput de la 13-14 ani). Am avut momente in care eram extrem de activa, ieseam mult in oras, aveam o viata sociala buna, iar apoi cadeam intr-o depresie adanca si parca nimic nu avea vreun rost. In prezent aceste stari de hiperactivitate si de depresie alterneaza si nu mai pot sa ajung la un echilibru. Am perioade in care nu dorm decat 2-3 ore, iar alte zile in care nu ma pot ridica din pat (sau cel putin asta imi transmite creierul).Am incercat foarte mult sa ma lupt cu mine si sa afisez o stare de echilibru, dar simt ca nu mai pot controla situatia si consider ca as avea nevoie de un sfat specializat.
Multumesc anticipat! Toate cele bune!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:33am Aug 5
cel mai eficient: mergi la un consult psihiatric si de acolo vezi ce e de facut mai departe. Ai nevoie de o parere medicala in primul rand, macar pt a elimina o cauza organica. Succes!

Grigoras Nitica 12:09pm Aug 5
Probabil perioada de hiperactivitate te extenueaza,te oboseste(”..nu dorm decat 2-3 ore…”) atat de tare incat corpul tau,creierul tau are nevoie si de odihna.Incearca sa-ti gasesti echilibrul dormind cateva ore-n plus in perioada de hiperactivitate,2-3 ore nu-s suficiente ptr.regenerare….Daca nu fct.tine-ti cont,luati in considerare cele scrise de Domnu Botezat-Antonescu Radu Andrei

Viorel Mocanu 3:21pm Aug 5
"Am 21 de ani si de mica am incercat sa fac totul pentru a-i multumi pe cei din jur." PINA AICI E BINE… Dar unde e timpul dedicat pentru tine??? Cauta sa iei o pauza, sa te reevaluezi.. si apoi vine si linistea… SUCCES

Invingem Stresul Impreuna 3:59pm Aug 5
De un sfat pe Facebook? Tu ai nevoie de cateva sedinte de terapie, ca sa inveti cum sa gestionezi starile tale! Daca iti inchipui ca ajunge sa citesti cateva comentarii pe Facebook…

Carmen Caramlau 4:15pm Aug 5
De acord cu raspunsul anterior: un sfat nu te ajuta. O recomandare pentru terapie, da. E de lucru pentru a-ti redobandi echilibrul.

Delia Turcan 5:27pm Aug 5
Draguta,poti cauta un homeopat bun,ca un remediu te poate ajuta si echilibra,si apoi poti apela la un terapeut de Theta bun,care sa te ajute sa gasesti radainile,cauzele situatiei,si apoi sa le rezolvi,Psihiatria….E preferabila psihologia,bineanteles.Multi tineri sunt mai dezechilibrati putin acum,si au nevoie de indrumare,NU de pastile…E posibil sa ai si ceva carente de nutrienti,dar parerea mea e ca sunt si cauza psihologice la tine,Iti doresc mult succes,si sunt convinsa ca te vei descurca!

Aniela Lucian 6:38pm Aug 5
Readucerea punctului de asamblare (vezi aici pe site, dna Bican)….

Neli Pena 7:06am Aug 6
Va sugerez sa mergeti la un psiholog clinician care sigur va poate ajuta. Exista mai multe metode de evaluare cu ajutorul carora se pot depista problemele. Imi permit in calitate de psiholog sa va recomand testare cu PDSQ. Daca nu, mergeti la un consult psihiatric. In orice caz, nu lasati lucrurile asa.Toate cele bune!

Daniela Porutiu 9:06am Aug 6
iti recomand prima data un consult la psihiatrie si psihoterapie. testele psihologice sunt apanajul psihologilor nu al pacientilor !!!!!!!!! evaluarea si diagnosticarea o fac psihiatrii/psihologii !!!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile