implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm folosit minciuna atat de mult incat am inceput sa cred lucrurile pe care le spuneam. Mint aproape toata lumea, incercand sa-mi creez o imagine perfecta a vietii. Numai ca acum pot sa zic ca traiesc in 2 universuri diferite.

Terapeuti RO 8:19am Sep 15
Mesaj:
Salut ! Povestea mea este putin mai ciudata,dar imi fac curaj sa o spun.
Acum 3 ani de zie parintii mei au divortat ,nu m-a afectat prea mult deoarece tatal meu era plecat in strainatate si nu ne vedeam prea des.El niciodata nu a stiut sa fie parinte,nu s-a implicat in educatia mea ,nu a purtat cu mine discutiile pe care un tata le poarta cu fiul lui in perioada adolescentei,a fost alaturi de mine mai mult financiar decat sentimental.Dupa divort au fost certuri urate intre mine si el ,nu voia sa ma ajute sa-mi continui studiile,dar intr-un final dupa lungi discutii a inceput sa ma ajute.Toate lucruruile pe care le discutam cu el trebuia sa fac in asa fel incat sa-i fie lui pe plac.Asadar am inceput sa apelez la minciuna.Am folosit minciuna atat de mult incat am inceput chiar sa cred acele lucruri pe care i le spuneam.Dupa care am inceput sa mint aproape pr toata lumea incercand sa-mi creez o imagine perfecta a vietii mele,viata care mi-ar placea sa o am.Numai ca acum pot sa zic ca traiesc in 2 universuri diferite care atunci cand se intrepatrunt eu sunt cel care sufera din toate punctele de vedere.Atunci cand cunosc o noua persoana imi place sa o supun anumitor teste sa vad ce fel de persoana este si de fiecare data sunt dezamagit,deoarece nu ajunge la asteptarile mele.
Nu stiu cum sa ma stabilizez,nu stiu cum sa ies din situatia asta.Daca ati putea sa imi dati cateva sfaturi as fi recunoscator!
Multumesc!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:53am Sep 15
ce as putea sa iti recomand este sa gasesti un psihoterapeut in relatie cu care sa poti creea universul tau real, incet incet. Succes!

Doina Zamfirescu 12:46pm Sep 17
Din cele spuse de tine eu inteleg ca ti-ai creat o anumita imagine despre cum ar fi trebuit sa fie tatal tau iar in realitate lucrurile au stat cu totul altfel. Ceea ce te-a dezamagit. De multe ori oamenii isi creaza asteptari in relatie cu alte persoane-mai ales cele importante, cum ar fi parintii. Cand aceste asteptati nu sunt implinite oamenii se confrunta cu anumite dificultati. Apeleaza cu incredere la un terapeut.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile