consiliere psihologica psihoterapie consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Psiholog online psihoterapeut

Am 20 de ani si prietenul meu 22, totul intre noi e bine, dar tatal lui nu e de acord cu relatia noastra pentru ca eu sunt romanca, iar ei maghiari.

Terapeuti RO 8:32am Nov 18
Mesaj:
Buna ziua, am si eu o problema mai delicata, am 20 de ani si prietenul meu 22 ,suntem impreuna de aproape un an, totul intre noi e bine si frumos, dar avem o mare problema care ne afecteaza relatia: Tatal lui. Tatal lui nu e de acord cu mine pentru ca eu sunt romanca, iar ei sunt maghiari. De fiecare data cand ma vad cu prietenul meu trebuie sa fie pe ascuns, in oras, sa ne ferim de lume si sa il minta pe tatal lui ca face cu totul altceva ca sa se poata vedea cu mine. A incercat sa discute cu el, dar nu are cu cine, pentru ca se pornesc de fiecare data certuri si amenintari cand e vorba de mine. Chair s-a si jurat o data ca nu va fi de acord cu mine si ca nici macar nu vrea sa ma cunoasca (doar pentru ca sunt romanca).Nu vrem sa ne despartim din cauza asta, pentru ca noi ne iubim foarte mult, dar la asta o sa se ajunga din cauza ca nu mai rezistam asa, nu mai avem nicio solutie ca sa rezolvam problema cu tatal lui. asa ca daca aveti vreo sugestie va multumesc..Am uitat sa specific, mama lui stie de noi si e de acord, dar nu se poate impune in fata sotului, pt ca la ei in familie sotul e capul si ceilalti danseaza dupa cum canta el.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:37am Nov 18
imi este greu sa imi imaginez ce sugestie am putea noi sa va dam, una care sa se si potriveasca pt tot restul vietii voastre (daca asta urmeaza). Sunteti amandoi majori, va puteti descurca si singuri (teoretic) daca doriti. Alegerea ramane a voastra! Succes! ;)

Mar Dum 9:22am Nov 18
N-ai sa stii cat demare este o iubire pana nu o pui la incercare. Restul este doar imaginatia voastra. Macar e ar fi si prietenul atat de determinat in ceeace vrea sa faca. Sunt insa foarte mari sanse sa copieze inconstient modelul tatlui vis a vis de viata de familie. asadar mai intai testati si apoi regretati.

Prcsina Dorina 5:26pm Nov 19
Mar Dum are dreptate


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed