consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 16 ani si m-am mutat in alta tara, dar imi este greu. Ma uit la filme cu prietenii mei si încep sa plang din senin! Am un gol in mine si nu stiu de ce.

Terapeuti RO 9:44am Nov 25
Mesaj:
Buna! Am 16 ani , sunt fata si am o problema. De puțin timp m-am mutat in alta tara , la început mi-a fost foarte greu, sa imi părăsesc prietenii, familia, acum m-am mai acomodat, dar tot imi este greu. Am prieteni si aici dar simt ca nu pot avea încredere in ei asa cum am in prietenii mei din tara natală . Mama mea lucra in fiecare zi de dimineața pana seara , iar eu nu am cu cine sa vorbesc. Câteodată încep sa vorbesc singura ,dupa aceea ma opresc din vorbit si încep sa plâng , plâng ore însir fara sa stiu de ce. Ma uit la filme cu prietenii mei si încep sa plâng din senin! Am un gol in mine si nu stiu de ce . Va rog da-ti-mi niste sfaturi cum sa trec peste mai ușor.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:56am Nov 25
eu am senzatia ca stii exact de ce ai golul acela numai ca nu il poti vedea inca. Ideal ar fi sa discuti cu mama ta despre aceasta situatie si poate sa gasesti un psiholog cu care sa te sfatuiesti? Succes!

Grigoras Nitica 2:51pm Nov 26
Mai sunt si oameni buni si sper sa ai parte de ei….Ideal este ceea ce va recomandat Domnul Radu.Ai nevoie de ceva care sa te ajute sa te adaptezi mai usor,incerca sa iesi mai des in locuri publice,o sala de sport,de dans etc.,ceva ce-ti place,te poate ajuta sa-ti faci noi prieteni…Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile