Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt casatorita de 17 ani si ma simt deranjata de faptul ca sotul meu comunica foarte mult prin intermediul telefonului cu o fata, pe care spune ca o ajuta cu sfaturi sa treaca peste anumite momente grele.

Terapeuti RO 8:49am Sep 23
Mesaj:
buna seara sunt casatorita de 17 ani si as vrea sa va intreb daca ar trebui sa ma simt deranjata de faptul ca sotul meu comunica f mult prin intermediul telefonului cu o fata ,pe care spune el o ajuta cu sfaturi sa treaca peste anumite momente grele.tin sa va spun ca am descopert accidental faptul ca ei aveau o comunicare atat de vasta,datorita unui desfasurator de la orange………si mai imi spune zi de zi ca ma iubeste si este topit dupa mine……va multumesc ps in 4 luni 1600 de apeluri si sms/uri

Mihaela Comisel 9:26am Sep 23
Unei prietene apropiate care ar veni la dvs. si ar spune de ex.:"fata…uite ce am descoperit, ce parere ai!?!" ce sfaturi i-ati da?

Laura Virlar 9:56am Sep 23
Sotul dumneavoastra e psiholog, preot sau asa ceva? 1600 apeluri si sms inseamna 13 pe zi. Are serviciu? Daca ati face dumneavoastra asa, el ce parere ar avea?

Ion Luminita 10:04am Sep 23
Ar trebui sa va simtiti deranjata?Ce trairi autentice aveti de fapt legate de comportamentul sotului?

Cristina Cristea 10:20am Sep 23
Asigurati-va ca doar asta face ,comunica prin telefon , atat timp cat nu se intalnesc, nu ar trebui sa va simtiti deranjata .Si ar trebui sa discutati deschis cu el despre apelurile si mesajele atat de dese . Poate ca , la mijloc , este mai mult decat credeti . Oricum,cine este fata in cauza ? E chiar fata sau e mai matura ca, dupa 17 ani de casnicie , cred ca nici sotul nu mai e asa tanar .Nu dati pre amulte detalii .

Barbu Adrian 10:38am Sep 23
Unde lucreaza sotul?Poate e medic sau psiholog.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:42am Sep 23
Dvs. gasiti o justificare in sentimentul pe care il aveti? Vi se pare natural pt Dvs?

Ionela Zaheu 10:46am Sep 23
buna si scuze pt. deranj! asigura-te ca nu este nimic mai mult intre ei dar vreau sa-ti specific un aspect -eu am trecut printr-un divort si am ales sa nu mai am asa zise prietene pt ca fostul meu sot umbla cu singura mea prietena-dupa ce am divortat m-am apropiat f mult de un barbat mai mare cu 14 ani decat mine si i-am povestit f multe despre casatoria mea dar si dupa cand am inceput actuala relatie-nu facem altceva decat sa discutam asemenea si el comunicam f mult ., el este casatorit ! mi-am dat seama ca sfaturile lui m-au ajutat enorm sa trec peste acele etape si momente prin care am trecut! el este pt mine ca un frate! desi lucram in domenii diferite cand am o problema apelez la el imediat si discutam deschis!

Buibar Marius 12:26pm Sep 23
Depinde ce contin acele mesaje.Dupa ce aflati ce contin puteti avea claritate si sa faceti pasul 2.Daca nu este nimic de ascuns si sotul are inima curata va va arata continutul

Aniela Lucian 12:35pm Sep 23
atit timp cit vorbesc asa de mult la telefon, este sigur ca nu se intilnesc… nu?

Valentina Ghe 12:39pm Sep 23
Vorbeste si tu cu vre’unul sa vedem lui ii place?

Dana Dumitrescu 12:52pm Sep 23
Da . cam mult ! A prins o oferta de la Orange ?! Acum vorbind serios ar trebui sa aveti o discutie f. serioasa cu sotul . Trebuie sa ii explicati ca el nu este la Relatii cu publicul si nici Psihologul de serviciu si va deranjeaza aceste conversatii ale lui cu tanara d-ra ! Ar fii pacat sa aruncati pe apa sambetei cei 17 ani de casatorie !

Florica Jianu 1:14pm Sep 23
Nu stiu daca exista cineva care sa va spuna cum sa simtiti intr-o anume situatie. Asadar, orientati-va catre dvs., raspundeti-va la aceasta intrebare si actionati ca atare. Succes!

Cristescu Irina Alexandra 3:12pm Sep 23
in caz ca nu o cunoasteti pe acea dra, incercati sa-i propuneti sotului sa va faca cunostinta. si eventual sa vorbiti cu amandoi despre sentimentele care va incearca. s-ar putea sa fie mai receptivi astfel.

Dana Dumitrescu 4:29pm Sep 23
O , d-ra Cristescu ce propuneti d-voastra e scenariu de film . Realitate e mult mai cruda . S-ar putea sa o ia pe d-ra de mana si sa nu se mai intoarca .

Oana Bodor 7:09pm Sep 23
Daca sotul dvs e medic, terapeut, consilier, preot sau saman, poate ca "sustinerea" telefonica ar putea avea o justificare. Nimeni nu poate sa va spuna cum ar trebui sa va simtiti in situatia asta. Este dreptul dvs sa simtiti ceea ce simtiti, si sa alegeti sa discutati despre asta, deschis, cu sotul dvs. NU va recomand insa sa va prefaceti ca totul e bine, sa ascundeti emotiile sub pres si sa zambiti dulce de dragul celor 17 ani de casnicie. Daca intr-adevar este o problema, recunoasteti-o si incercati sa o rezolvati. Aveti oricand la indemana varianta unei terapii de cuplu, daca va fi nevoie. Curaj!.

Doina Zamfirescu 10:32am Sep 25
Dar dvs. ce simtiti? Sunteti sau nu deranjata de acest lucru?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed