consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am ameteli, batai de inima puternice, amortesc, am senzatie de lesin, iar in momentele acelea vad linii transparente ca apa sau puncte colorate.

Terapeuti RO 8:13am Aug 11
Mesaj:
Buna ziua ma numesc T.H. si am 38 de ani de 10 ani am probleme de sanatate am fost la medic analizele mi-au iesit foarte bina am discutat si cu un medic pshiolog iar medicul mi-a spus ca am atac de panica nu am luat nici un medicament caci nu mi-a fost recomandat,dar in continoare am ameteli,batai de inima puternice ,amortesc,senzatie de lesin,in momentele acelea vad lini transparente ca apa sau puncte colorate.Va rog daca puteti sa-mi recomandati daca exista medicamente pentru aceste stari a-si dori foarte mult sa am o viata normala dupa 10 ani mie frica sa ies din casa singura sa nu lesin sau sa stau singura in casa,Astept raspunsul Dvs.Doamne ajutra.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:17am Aug 11
Psihologul nu v-a recomandat tratament (si bine a facut pt ca este ilegal) pt ca nu este medic… insa ar fi trebuit sa va indrume catre un psihiatru. Mergeti la un medic psihiatru care sa va prescrie un tratament adecvat. Situatia Dvs se poate rezolva. Succes!

Carmen Caramlau 8:42am Aug 11
Doamna, sunt si alti oameni care au trecut prin asemenea probleme si care, daca si-au dorit cu adevarat sa revina la normal, si-au revenit. Sunt si persoane care doar spun ca isi doresc o viata normala, dar nu fac nimic pentru asta, pentru ca s-au obisnuit atat de mult cu situatia lor, incat nu cred ca fac fata unei vieti normale si se autosaboteaza. Trebuie sa ajungeti la un terapeut care sa gaseasca, impreuna cu dvs, adevaratele motive ale declansarii acestor atacuri si beneficiile lor (stiu ca suna ciudat beneficii in acest context, dar va asigur ca exista, altfel nu s-ar perpetua). Esentiala este insa dorinta dvs arzatoare de a reveni la o viata normala, altfel nu va faceti iluzii ca altcineva va va rezolva problema.

Invingem Stresul Impreuna 5:47am Aug 12
Faptul ca in loc sa actionati, doar intrebati, ne arata ca aveti anumite avantaje din situatia respectiva (mai multa grija din partea altora, menajare, etc). Daca Dvs doriti sa rezolvati problema, si apelati la un psihoterapeut (nu psiholog!), inseamna deja un pas inainte. Pe care de 10 ani ati refuzat sa il faceti, si ma intreb: De ce?

Barbu Adrian 9:19am Aug 12
Acele sfere de lumina de care vorbiti (puncte de apa) sunt din cauza tensiunii musculare cauzate de stres.Probabil simtiti capul ca fiind inconjurate de o banda care va apasa fruntea.Pentru detensionare consultati un psihiatru ca sa va recomande o mediacatie pentru stadiul de afectiune mintala in care va aflati.Cateodate, in afara tratamentului cu cuvinte, avem nevoie si de alte tratamente care actioneaza mai rapid.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile