Login

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatNu vreau sa fiu ca tatal meu, deoarece el e mai moale, mai rusinos si toti il folosesc.

Terapeuti RO 8:52am Sep 25
Mesaj:
Eu sunt rusinoasa de ce ?Cu parintii sun mai dezghetata si am 16 ani si invat la colegiu nu pot sa spun ca nu am prieteni insa mai degraba sunt cunoscuti insa cind vine vorba de vorbit nu stiu ce sa zic si imi este frica sa nu spun ceva gresit , imi e frica sa nu rida cineva de mine si ma rusinez eu as vrea sa fiu mai amuzanta si indrazneata , sigura pe mine am cautat foarte multe saituri,video pe aceste teme insa nimic nu ma ajuta .Si am niste ginduri care permanent mi se rotesc in cap nu pot scapa de ele chiar e amuzant vad un om necunoscut pe strada si zic nu vreau sa fiu ca el sau ca ea de ce? si imi este frica sa nu fiu ca altcineva de asta mereu ma gindesc sa nu fiu ,sa nu fiu si mam saturat de asta. Ca tatal meu nu vreau sa fiu deoarece el e mai moale ,mai rusinos si toti il folosesc de asta eu nu vreau sa fiu ca el si nu sunt sunt mai decisa,mai rationala adica nu le permit oamenilor sa mi zica ceva insa nu mereu as vrea sa ma schimb multi imi spun ca sunt alintata si eu chiar ma aflu intro lume din care as vrea sa ies din ea sa nu mai fiu ingindurata si sa fiu mai comunicabila.

Remus Sandu 9:18am Sep 25
Trebuie să încerci nişte metode ca să creşti nivelul de dopamină. De ex. cine face mişcare creşte testosteronul, de unde şi ceva mai multă dopamină. Cine consumă zaharicale şi făinoase în mod inevitabil îl va scade. Poţi încerca şi câte 3-5 gr /zi de glutamină (depinde de greutatea ta), şi vei fi mult mai degajată şi relaxată.

Doina Zamfirescu 10:02am Sep 25
Iti recomand cateva sedinte de dezvoltare personala. Desi exista o serie de filmulete sau carti pe aceste teme, parerea mea este ca nici unele nu vor putea reusi sa te ajute asa cum te vor ajuta sedintele fata in fata cu un terapeut. Mult succes!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19379 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
(in categoria actuala: 2286 raspunsuri primite pentru 544 intrebari)