consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Mama mea arata mereu semne de slabiciune, stres, vede numai pericole, este defensiva, supraprotectoare, pasiva in plan social… o persoana infranta.

Terapeuti RO 7:09am Oct 13
Mesaj:
Buna ziua, sunt Andrei 18 ani, student. Familia mea este una hibrid de 5 ani cu mama naturala, un tata vitreg(probleme in urma pierderii tatalui in adolescenta, fricos,conservativ), sora geamana.Mama mea 46(un fizic si spirit tanar)arata semne in permanenta de slabiciune, stres, este constienta numai de pericole, este defensiva, supra protectoare, pasiva in plan social…este o persoana infranta. As vrea sa pot sa o ajut insa mereu cand ii scot in fata cat de departe este de cum era inainte cu cativa ani. Ar trebui sa vada un psiholog? Cum o pot convinge ca are o problema psiholigica complexa, mereu clacheaza cand ii explic ca are o problema. Deasemenea, cercul social al ei se reduce la parintii si cateva rude.

Ioana Frecan 8:37am Oct 13
Buna ziua. Cred ca spundu-i ceea ce ati spus aici este suficient. Oricat de mult am face pentru cei de langa noi este insufient daca ei nu pot primi. Toate cele bune.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:48am Oct 13
incearca sa fii cat mai sincer si deschis cu ea, sigur are nevoie de suportul vostru. Ii poti explica faptul ca un specialist, un psihoterapeut o poate asista obiectiv si impartial. Ceva se intampla cu dansa si ar fi bine sa se ocupe de binele ei. Se poate, succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile