consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Ma sperie ideea ca as suferi de o boala psihica. De fiecare data cand ma enervez, uit ce vreau sa spun si daca e vorba de cifre, le inversez.

Terapeuti RO 8:50am Sep 23
Mesaj:
Buna ziua.Ma sperie ideea ca as suferi de o boala psihica.De fiecare data cand ma enervez,uit ce vreau sa spun si daca e vorba de cifre,le inversez.Cum pot proceda in continuare?De ce boala sufar?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:05am Sep 23
ce pot sa va recomand este sa mergeti la un centru de testare psihologica si acolo aflati mai multe. Succes!

Cristina Cristea 10:30am Sep 23
Eu cred ca toata lumea , in momentul in care se enerveaza si incepe sa vada ,, rosu " in fata ochilor , mai pierde din concentrare si atentie , se precipita , creste debitul verbal, atunci suntem condusi de emotii , care iau locul ratiunii si logicii .Atunci se produc dezastrele familiale, de genul batai , jigniri ,spunem ce ne vine la gura …..Ca sa va linistiti ,vizitati medicul de familie , daca el considera , va va recomanda un RMN , etc. Eu cred ca nu aveti nimic , deci luati-o usor si , in momentul in care simtiti ca va enervati, zambiti .Zambetul are un efect nestiut de multi.Sanatate!

Aniela Lucian 12:48pm Sep 23
Chestia cu inversatul cifrelor denota o inteligenta matematica speciala, pe care – cred eu – ar fi cazul sa o dezvolti si sa te folosesti de ea intr-o maniera constructiva. Merita incercat! Restul e doar manifestare fireasca (ma gindesc ca ai pina in 30 de ani…), care se poate canaliza in directia dorita de tine, prin autocontrol. Prima faza ar fi sa citesti o carte despre canalizarea furiei (nu-mi amintesc titlul exact, dar exista in limba romana, trebuie doar sa cauti). Daca crezi ca te poti descurca singura, asta ar fi un prim pas. Dupa aceea, poti sa te indrepti catre diferite alte consilieri. – Nu sunt medic, deci nu am dreptul sa dau diagnostic, dar opinia mea este ca nu este o boala de care ar fi cazul sa te tratezi, ci doar este o "abilitate necanalizata"

Aniela Lucian 12:50pm Sep 23
Scuze daca am gresit, nu stiu de ce am presupus ca esti de gen feminin… oricum, totul ramine valabil, din ceea ce am spus. Succes!

Dana Dumitrescu 1:04pm Sep 23
Toti avem o probl. cu memoria cand ne enervam ! Asta nu inseamna ca avem o boala psihica. Probabil sunteti o pers . emotiva . Cand vedeti ca incepeti sa va enervati , trageti aer in piept si numarati pana la 10. Da roade uneori !

Clau Anki 12:02pm Sep 24
De "scenarita"! Doar dupa o evaluare psihologica poti primi un diagnostic clar. Pana atunci sunt doar scenarii cu care te autosabotezi si asa ajungi speriata.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed