consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

M-am indragostit de un barbat care nu isi doreste sa se implice intr-o relatie si nici timp nu are, avand o meserie foarte solicitanta.

Terapeuti RO 8:20am Nov 11
Mesaj:
In urma cu un an am divortat,dupa o relatie de 8 ani.De 7 luni am cunoscut pe cineva,de care din prima clipa m-am simtit atrasa,si am primit feed back si din partea lui,a doua zi sunandu-ma.Am inceput o relatie cu aceasta persoana,dar o relatie bazata pe sex..pt ca el nu isi doreste sa se implice intr-o alta relatie,are o meserie f solocitanta si nu are timp ..iar eu fiind dupa divort-nici nu mi-am dorit sa sar intr-o alta relatie.Dupa cateva luni,m-am atasat mai mult decat trebuia de el,m-am implicat mai mult decat am crezut la inceput-simt ca imi doresc mai mult..iar el ,are momente cand ma suna asa din senin,cand spune ca ii este dor de mie si are momente cand trece o saptamana aproape doua si nu da nici un semn,si atunci il caut eu.
Simt ca si lui ii place sa fie cu mine,dar e ceva ce il opreste,ca si cum si-ar impune lucrul acesta.Provine dintr-o familie divortata,el crescut fiind de buni,mama lui plecand din tara cu noul sot.Imi spune mereu ca eu sunt prea romantica,visatoare ,rasfatata(eu fiind singura la parinti ) iar el e genul pragmatic,omul de actiune care nu are timp de romantism si cred ca nici nu vrea..oricum,sunt momente cand il simt apropiat de mine,vorbeste,imi povesteste de viata lui,de trecut-sunt momnete cand il simt rece si distant..si simt ca isi impune sa fie asa.
Ce ma sfatuiti sa fac?sa pun eu punct..pt ca nu suferii si mai mult?..deja tin la el

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:22am Nov 11
sa inteleg ca doriti sa luam o decizie in locul Dvs.? Ce credeti ca ar fi mai bine?

Doina Zamfirescu 9:43am Nov 11
Inteleg ca dupa o relatie de 8 ani ati intrat in aceasta relatie in care nu sunteti singura cu partenerul dvs. Poate sa va protejati de alte dezamagiri. Se pare insa ca nu puteti coexista cu aceasta situatie. Va recomand sa luati legatura cu un terapeut pentru a discuta, intelege si in final actiona pentru a rezolva situatia. Succes!

Gabriela Iftode 10:25am Nov 11
Ce alegerea ai face daca nu ti-ar fi frica ca vei suferi? Daca ai avea incredere ca oamenii nu apar intamplator in viata ta, daca ai avea incredere ca cel care e pentru tine va ramane cu tine ? Eu cred ca te-ar ajuta cateva sedinte de terapie (sunt convinsa ca si pe partenerul tau).

Alexandra Badau 12:56pm Nov 11
Poti sa fii atenta la diferente. Ce face ca o zi sa fie" buna" si alta "rea"? Cand ai identificat diferentele poti provoca aparitia celor dorite si extinctia celor nedorite. Cel putin teoretic acest lucru va conduce la prelungirea momentelor bune si la formarea unui tipar comportamental , interrelational, mai pozitiv, pentru ambii.

Catalina Kiki 9:46am Nov 13
Cine te iubeste cu adevarat isi face timp pentru tine. Gandeste-te ce iti ofera el si daca intr-adevar merita, atunci continua, daca nu, nu-ti pierde timpul inutil… toate defectele de acum se vor amplifica in timp.

Diana Cosma 7:16pm Nov 15
Este o situatie dificila cand o relatie devine semnificativa si parca nu este totusi ceea ce iti doresti, parca nu este chiar bine nici cu acea relatie dar nici fara. Cred ca ar fi de ajutor o reformulare a intrebarii. Ce ar fi de preferat, sa primesti doar o parte din ceea ce ai nevoie sau mai bine fara acea persoana? Este mai important sa ai un contact limitat cu acel om la care incepi sa tii sau sa ai o relatie in care esti iubita, in care si celalalt este disponibil sa se apropie de tine? Sunt intrebari la care nu cred ca are dreptul sa raspunda altcineva pentru tine. Recomandarea mea este ca, orice decizie iei, sa fie bazata pe fapte, nu pe speranta ca el doar se limiteaza acum si poate intr-o zi se va schimba. El are deschidere doar pentru acest tip de contact in acest moment – lucru care se poate schimba sau nu. Cum ar fi daca lucrurile ar ramane asa cum sunt acum? Si cum ar putea fi fara acest barbat?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile