implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatIubitul meu a inceput sa imi reproseze mai mereu ca eu sunt tot timpul trista, a inceput si el sa fie foarte irascibil, mereu pus pe cearta. Nu putem avea o discutie fara sa ne certam.

Terapeuti RO 8:01am Sep 17
Mesaj:
Buna ziua, Sunt deja la a 2-a relatie serioasa, prima a durat 4 ani si s-a sfirsit foarte urit, a 2-a este deja pe sfirsite (avem un an si jumatate de relatie). Totul era frumos la inceput, parea cea mai intelegatoare, rabdatoare, atenta si grijulie persoana. Dupa citeva luni, s-a mutat la mine…era ok, intervenea rutina putin cite putin, dar parea ca asta nu afecteaza relatia dintre noi. Eu in general sunt o persoana depresiva, am trecut prin multe greutati in viata, de asta sunt mereu parca trista, ingindurata, cu toate ca ma staruiam sa fiu vesela pentru el. Mergeam impreuna la parintii lui in vizita, ne povesteam tot. Apoi el a inceput sa imi tot spuna mai mereu ca eu sunt tot timpul trista, a inceput si el sa fie foarte irascibil, mereu pus pe cearta. Nu putem avea o discutie fara sa ne certam. Atunci cind incerc sa il implic intr-o discutie despre problemele noastre, imi zice mereu ca el stie ca-i de vina pentru toate si nu-mi permite sa mai zic nimic, apoi incepe
sa invoce motive diverse. Nu mai este atent cu mine, nici rabdator, nici intelegator. Chiar si atunci cind ma doare ceva si ii zic, imi raspunde cu: Da eu ce vina port? sau Eu ce pot sa-ti fac? Am lasat si eu minile in jos, nu mai stiu ce sa fac…cind incerc sa ma apropii, ma respinge. Se supara si poate sa taca cu zilele, asteapta sa zic eu ceva. I-am propus sa ne despartim, zice ca nu vrea, ca o sa plece sa stea cu chirie. Parerea mea e ca asta nu e o solutie. Eu ma simt vinovata pentru tot, adeseori imi pare ca nu sunt facuta pentru a fi cu cineva. M-am dezamagit total. Va rog sa imi dati un sfat! Va multumesc anticipat!

Doina Zamfirescu 11:57am Sep 17
Nu puteti fii de vina pentru toate lucrurile, sunteti intr-o relatia care este responsabilitatea ambilor parteneri. Apelati la un terapeut.

Daniela Monica Guzu-psiholog 2:01pm Sep 17
El se crede vinovat pentru tot iar tu la fel. Acestea fiind extremele atunci adevarul este la mijloc. :) ))))))))) Cautati sa intelegeti ce se intampla cu relatia voastra si cu fiecare in parte. Nu pierdeti iubirea dintre voi, cautati pe cineva specializat in relatiile de cuplu care va v-a ajuta sa descoperiti raspunsurile intrebarilor voastre. Succes!!!

Cristina Cristea 10:38am Sep 18
Incearca sa fi vesela pentru tine, nu pentru el. Vezi ce te intristeaza, ce nu te face fericita si incearca sa schimbi ceva. Depresia ta i-ai transmis-o si lui si acum e greu sa mai ajungi la sufletul lui. Dar nu renunta. Sunteti 2 in relatia aceasta. Vezi ce ii face placere si faceti impreuna. Noroc!

Dana Dumitrescu 6:42am Sep 24
Deci d-voastra sunteti trista si ati transmis aceasta stare si partenerului . Si sunteti si la a doua relatie serioasa . Sa stiti ca multi dintre noi am avut sau avem probl. Dar asta nu trebuie sa ii afecteze pe cei din jur . Mergeti pe autosugestie . Incercati sa fiti mai vesela mai optimista ! Daca nu puteti , cereti ajutorul unui psiholog .
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile