consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 37 ani, 3 copii, iar de aproape un an sotul a plecat sa se bucure de libertate, deoarece casnicia l-a obosit. Ce pot sa fac pentru a-i trezi simtul de barbat si tata?

Terapeuti RO 10:15am May 27
Mesaj:
Buna ziua.Am 37 ani,3 copii,de aproape un an sotul a plecat,ca sa se bucure de libertate,pentru ca casnicia la obosit,dar mie mi-e greu dupa o 10 ani sa ramin singura,nu pot accepta situatia,iar sotul o face pe ,,victima,, relatziei noastre, as dori un sfat ,,cum sa ma port si ce se poate de facut,de ai trezi simtul de barbat si tata ?,,

Botezat Radu 10:22am May 27
incercati terapie de cuplu… sa va lamuriti dorintele de la relatia Dvs. Succes!

Carmen Caramlau 5:09pm May 27
Doamna, sunt oameni facuti pentru casnicie, altii nu. Eforturi puteti face sa-l faceti sa revina in sanul familiei, dar decizia ii apartine. E greu sa vi se dea sfaturi in situatia extrem de dificila in care va aflati. Numai dumneavoastra stiti prin ce drama treceti. De aceea, eu incerc sa va intorc atentia catre dumneavoastra, pentru ca meritati sa va ganditi si la dumneavoastra. Luati-va o ora de liniste, dupa ce stingeti luminile, si ganditi-va la ce anume va doriti cu adevarat PENTRU DUMNEAVOASTRA, nu pentru copii, nu pentru familie, nici pentru sot sau gura familiei sau a lumii. Pentru dumneavoastra. O ora de terapie EFT (tehnici de eliberare emotionala) va fi de mare folos. Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed