consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Cum sa procedez sa ajung sa discut calm cu fostul meu sot, pentru binele copilului nostru? La telefon e OK, dar cand ne vedem fata in fata ies scantei.

Terapeuti RO 8:56am Jun 6
Mesaj:
de 6 luni sotul a parasit domiciliul ( o noua relatie, ascunsa din 2013), dupa o casatorie de 10 ani si un copil minor de 3 ani. au trecut cu greu aceste luni. diferite stari si discutii. vom avea aceasta luna prima infatisare la divort (intentat de mine). nu stiu cum sa procedam sa ajungem sa discutam amiabil, prieteneste despre copil si ce vom face pe viitor. la telf e ok dar cand ne vedem in fata ies scantei. am incercat sa explic ce am gresit, sa nu mai intreb decat de copil. problema este ca femeia din viata sotului l-a schimbat complet. nu are putina compasiune pentru mine, respect ca sunt mama copilului. ne cauta cand nu este d-na in localitate. va cer sfatul cum sa procedam sa ajungem sa putem discuta despre toate problemele ce vor urma la divort, cu calm si intelegere.

Daniela Monica Guzu-psiholog 9:14am Jun 6
Cunosc atat personal cat si profesional situatia prin care treceti. Tarziu am inteles ca relatia copilului meu cu tatal lui nu are legatura cu relatia mea cu fostul, ca cel mai important este binele copilului meu. Vad in tribunal adevarate batalii intre fostii soti iar copilul este la mijloc, intins la maxim, folosit ca moneda de razbunare si platire a politelor. Acum depinde de maturitatea emotionala a parintilor. Important sa aveti in minte binele superior a copilului.

Botezat Radu 9:25am Jun 6
incercati sa discutati cu sotul varianta in care, pe viitor (dupa divort), sa mergeti impreuna la un terapeut de familie care sa va poate invata atitudinile corespunzatoare in acest gen de situatie. Succes!

Carmen Caramlau 8:27pm Jun 6
Tonul face muzica. Daca dumneavoastra va eliberati emotional de toata aceasta incarcatura (terapie EFT), veti privi situatia din afara, nu dinlauntru, reusind sa va stapaniti si sa setati un ton civilizat, la care sa nu renuntati. Aveti nevoie de sprijin: poate de la familie, prieteni, preot sau terapeut. Veti trece cu bine peste toate pentru dumneavoastra si pentru copil. Toate cele bune!

Invingem Stresul Impreuna 6:31am Jun 7
Lucrati asupra starilor emotionale, impreuna cu un consilier pe probleme de cuplu. Detasati-va de emotiile negative, acceptati situatia, si iertati-l. Asta se obtine in doar cateva sedinte. Dupa care veti gandi LA RECE, fara sa va implicati emotional, ce e mai bine pentru copil.

Aniela Lucian 2:33pm Jun 8
foloseste un mediator….. DUPA CARE, treci la terapie de consiliere, ca sa te recuperezi dupa divort… dupa rezolvarea problemei (adica, nu trebuie sa dai nas in nas nici cu sotul…), devii mai in masura sa te deschizi pentru o terapie care sa fie, intr-adevar, fructuoasa si folositoare si pentru tine….


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier