consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De cand ne-am mutat impreuna, iubitul meu ma jigneste din orice si nu ii convine deloc ce fac.

Terapeuti RO 9:36am Aug 13
Mesaj:
Buna,numele meu este Adina sunt impreuna cu iubitul meu de mai bine de un an si ceva la inceput totul era minunat nu aveam ce ne reprosa insa de la un timp de cand stau la el ma jigneste din orice nu ii convine absolut deloc ce fac ma face sa plang aproape in fiecare zi si mai are momente cand ma face sa ma simt prost si in fata amicilor nostri,si mai recent si-a schimbat si parola de la contul de facebook pe care eu o aveam cu pretextul ca vrea sa vada daca am incredere in el insa nu stiu ce sa zic si ce sa mai fac in aceasta relatie.Am devenit foarte emotiva de cand am inceput sa il iubesc dar cand ma jigneste in ultimul hal ma face sa imi doresc sa mor.Imi e frica sa nu ma insele cu alta vazand ca eu chiar il iubesc mereu imi zice ca sunt o proasta cand ne certam pentru ca plang imediat de la o vreme de cand am inceput sa il iubesc.

Mihaela Comisel 9:49am Aug 13
Puneti cateva intrebari:

Mihaela Comisel 9:49am Aug 13
1. cat de mult ai incredere in tine

Mihaela Comisel 9:51am Aug 13
2. ce inseamna dragoste pentru tine? 3. ce inseamna o realtie pentru tine? 4. unde te vezi peste un an, 2 sau 5?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:30am Aug 13
pare ca prietenul tau are niste probleme de relationare pe care ar fi bine sa si le rezolve. Genul asta de comportament, daca se mentine, nu poate duce decat la si mai mult abuz! Mai gandeste-te inca o data… si inca o data… si inca o data… la ce iti doresti de la o relatie, la ce iti doresti pt binele si linistea ta. Daca iti doresti o relatie abuziva, atunci nu schimba nimic la viata ta, daca insa vrei mai mult, atunci poate ar fi de dorit sa incepi sa faci ceva pt ceea ce iti doresti. Succes!

Invingem Stresul Impreuna 11:16am Aug 13
Aveti amandoi probleme serioase, la el e violenta (verbala, dar ramane VIOLENTA), iar la tine e faptul ca te complaci intr-o astfel de relatie… Asta e dependenta, si tu crezi ca e iubire…

Aniela Lucian 1:04pm Aug 13
Nu ar trebuie sa fie o problema ca isi schimba el parolele, oriunde ar fi acelea…. Ce treaba ai tu cu ele, din moment ce sunt conturile lui? Daca vrea sa plece, oricum va pleca, iar tu poti sa schimbi cite parole vrei. O regula de bun simt intr-o relatie este "sa lasi lantul cit mai lung, astfel incit sa nici nu observe ca este lant", iar alta regula buna este sa tii in gura un ceai cit mai mult timp cu putinta (cel putin 10 minute!) atunci cind are el chef de cearta…. In rest, un mod practic de a-i arata cam ce crezi tu despre amicii lui si despre mitocania lui, este sa te scoli IMEDIAT de la masa unde stati cu amicii, si FARA O VORBA (este esential sa taci si sa nu spui nimic!) sa pleci! Pe urma, nu ii vorbesti 3 zile, si FARA TELEFON, FARA FB, FARA SMS, fara "prietene" care sa-l urmareasca pe unde merge etc. etc. – intelegi tu faza…. Daca stati impreuna, MUTA-TE singura o perioada (daca poti). O pauza de zimbete inca nu face rau nici unei relatii, daca – intr-adevar – asta se mai poate numi "relatie", si nu "sclavie"….. Succes, si sa dai de veste ce mai faci! :)

Aniela Lucian 1:07pm Aug 13
Revin cu o precizare: am inteles eu bine cu conturile astea de FB alui lui – ale mele etc.? Pina la urma, ale cui sunt conturile la care a umblat el? Ca daca sunt ale tale si el a abuzat de ele, atunci PLEACA CIT MAI DEPARTE DE ASTA!!!!! Asta deja este patologic, ai devenit o sclava, daca ai permis sa-ti faca asa ceva. – In rest, asa cum nu porti in comun cu el o lenjerie intima a ta, nici conturile nu ar trebui sa fie "comune"… e de bun simt!

Carmen Caramlau 1:59pm Aug 13
Relatia voastra este toxica, iar relatiile toxice sunt extraordinar de puternice. Cum il lasi sa te trateze, asa te va trata. Invata de acum ca valorezi mai mult si meriti mai mult, sau complace-te intr-o viata de abuzuri, pentru ca asta va urma.

Alex Glazy 2:26pm Aug 13
accentuez ceea ce a zis Carmen Caramlau

Nita Anghel 3:06pm Aug 13
Unde exista iubire,nu exista jhjgnire.

Viorel Mocanu 4:41pm Aug 13
Adina scuza-ma dar in relatia aceea esti "cam in plus" si in curind vei deveni propria victima a sentimentelor pe care le arunci "aiurea" pe cineva care nu te merita… sper ca nu vei considera ca iubitul tau e singurul si unicul barbat din lume.. asa ca reflecta la viata ta si da-i PASS – SUCCES


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile