consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt casatorita de 7 ani si am 2 fetite, dar relatia noastra nu a mers niciodata cum as fi dorit, am crezut ca pe parcurs va fi bine, dar sotul meu tot timpul gaseste motive de certa si ma acuza pe mine.

Terapeuti RO 8:02am Sep 26
Mesaj:
Buna ziua,
Am si eu nevoie de un sfat pentru a lua o decizie, sunt casatorita de 7 ani si am 2 fetite dar relatia noastra nu a mers niciodata cum as fi dorit, am crezut ca pe parcurs va fi bine, dar sotul meu tot timpu gaseste
motive de certa si m aacuza pe mine spune ca din vina mea ne certam, la fiecare certa m ajigneste si imi spune sa plec. Eu nu ma simt fericita, am facut tot posibilul sa merga dar degeaba
Multumesc.
O zi buna!

Cristina Hazulea 9:21am Sep 26
Ce va determina sa stati? Ce conteaza cel mai mult pt dvs.? Scrieti pe o foaie de hartie lucrurile pozitive si lucrurile negative din cele 2 situatii ( casnicia sau viata dupa un eventual divort), analizati apoi situatia singura sau inpreuna cu un psiholog/psihoterapeut. Incercati impreuna cu sotul dvs sa mergeti la terapie de cuplu ( acolo sigur ve ti reusi sa luati decizia corecta)

Doina Zamfirescu 9:47am Sep 26
Mergeti la terapie de cuplu. Daca sotul nu doreste sa participe la acest demers puteti merge dvs. la terapie pentru a va clarifica in priviinta optiunilor si deciziei pe care doriti sa o luati. Succes!

Mihaela Comisel 10:19am Sep 26
Daca sotul dvs. este un tata bun pentru fete si este pentru casa (gospodar), poate ca ar trebui sa discutati cu el si sa mergeti impreuna la o consiliere de familie. Nervozitatea si acuzele lui vin din faptul ca este nemultumit de sine, este stresat, nevalorizat la locul de munca (neamplinit profesional), poate are un secret pe care nu vi-l poate impartasi sau este influentat de altcineva. Daca nu reusiti sa ajungeti la un dialog si nu indeplineste conditiile de mai sus, ar trebui sa va ganditi serios daca sa ramaneti intr-o asemenea relatie pentru ca o mama nefericita va transmite nefericirea copiilor ei (mai ales ca sunt fetite…vor ramane langa barbati care le vor face nefericite!). Inainte de a lua o decizie, consultati un psiholog care sa va ajute sa va gasiti puterea, argumentele, resursele si determinarea sa faceti o alegere potrivita pentru dvs. si pentru copiii.

Came Came 12:28pm Sep 26
Si? Tu te simti fericita inca?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier