consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Cand ma intalnesc cu fosta prietena a prietenului meu ma ia o stare de agitatie si nu ma pot controla. Uneori, cand ma gandesc la ea, plang si intru in panica.

Terapeuti RO 6:56am Sep 30
Mesaj:
Buna ziua ! As dori si eu sa ma ajutati intr-o problema destul de dificila pentru mine in momentul de fata .Sunt cu un baiat de 6 luni si ne-am intalnit intr-o zi cu o fosta prietena de a lui pe care nu suport sa o vad ,adica cand ma intalnesc cu ea ma ia o stare de agitatie si nu ma pot controla . De asemenea,de cateva zile ma gandesc numai la ea si plang mereu ,orice gand ma indreapta spre ea si incerc intr-una sa ma gand la altceva ,dar deodata imi vine in minte numele ei si gata ma ia starea aceea de panica. Eu am si spasmofilie si de asta am probleme cu respiratia .

Clau Anki 9:16am Oct 1
Reactia ta este una intensa, de unde rezulta ca tu localizezi pericolul in aceasta fata. Care sunt motivele pentru care ea reprezinta o amenintare? Care este probabilitatea ca aceasta potentiala amenintare sa se produca in act? Care sunt consecintele acestui act produs? In ce fel, aceste consecinte te vor afecta? Acesta este punctul in care trebuie cautata cauza pentru care poti fi afectata. Dar nu uita ca pentru moment, realitatea nu ti-a aratat real acel pericol, iar tu faci scenarii prin care te autosabotezi, in asteptarea implinirii predictiilor tale. Pe de alta parte, nu este confortabil sa te afli in competitie cu un rival, pentru ca exista posibilitatea de a pierde. Insa, in interiorul acestei posibilitati exista grade de probabilitate, in functie de actiunile tale. Care crezi ca ar fi cateva actiuni pe care ar fi recomandat sa le implementezi pentru a scadea probabilitatea ca amenintarea sa-si produca efectele? Eu cred ca doar moralitatea, legea si imaginatia sunt piedici pentru viitoarele tale actiuni. Asa ca iti doresc sa fii creativa; acum este momentul. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed