consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am un bebelus de care ma ocup singura, zilnic. Sotul ma agreseaza verbal si fizic, sta pe banii mei, parintii lui nu muncesc si tot noua ne cer bani.

Terapeuti RO 8:21am Nov 11
Mesaj:
buna ziua. sunt intr o relatie de un an cu un barbat mai mic decat mine cu 2 ani. am ramas insarcinsta din a doua luna cu el, iar acum am.un bebelus mic de care ma ocup singura zilnic. problema mea cea mai mare esre ca am intrat intr o stare in care numai stiu unde si cinr sunt. sunt apatica nu mananac nu am chef de nimeni si nimic nu am chef sa ies din casa plang si am stari de ki vine sa mi iau viata. si asta in urma unor certuri cu el, ba chiar m a si bătut si ma agreseaza si verbal nu numai fizic. am totzis ca se schimba si nimic singura schimbare r ca numai sta pe banii mei si ca a inceput sa aibe de lucru asta datirita mie ca l am ajutat cu niste bani sa aibe o pornire. parintii lui nu muncesc si ne cer noua tot timpul bani si mai mult de atat ma suna pe mine si mi cere bani in conditiile in care are si alti copii. el e un barbat foarte frumos cu incredere foarte mare in el si se comporta foarte rece cu mine acum imi spune k a renuntat la familie si a inceput sa aduca bani in casa pt noi dar eu nu stiu ce sa mai cred sa renunt sau nu?? ajutati ma va rog mult de tot o seara buna

Pirvan Marinela 8:53am Nov 11
O mare problema este ca accepti sa fii agresata, a doua ca te simti inferioara lui. Daca in continuare tolerezi comportamentul lui si al parintilor lui, nu iti va fi bine nici tie nici bebelusului. Decizia iti apartine, daca vrei sa fii fericita sau nefericita.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:11am Nov 11
senzatia mea este ca ne cereti parerea in ceea ce priveste parasirea unei relatii abuzive (atat pt copil cat si pt Dvs.), cumva sa va intarim o posibila decizie. Intrebarea este: Dvs. ce va doriti pt viitorul personal si cel al copilului? Succes!

Soare Alina 9:15am Nov 11
draga mea…iti spun din experienta ca cel mai mult va avea de suferit copilul daca nu iei o decizie inteleapta. Gandestete ca trebuie sa faci in asa fal incat sa-ti fie bine tie, sa te simti tu bine, sa fi linistita pt ca toate starile tale se transmit la copil si el nu stie sa comunice ca sa se descarce… ii faci rau pe termen lung copiluli tau daca tu nu esti ok. Te rog incearca sa fi fericita pt tine si pt copil. Daca vrei putem vb pe privat sau: soare_alina_lucia@yahoo.com

Maria Scripcaru 1:20pm Nov 11
daca ai luat o palma ,le iei si pe urmatoarele fara numar……………………………..asa ca …………………….sa se duca …………………….


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile