Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm probleme cu jocurile de noroc… Am jucat foarte mult la ruleta. In ultimele 2 luni mi-am cheltuit 5 salarii.

Terapeuti RO 9:45am Oct 21
Mesaj:
Buna ziua…sunt de profesie farmacist…in trecut am avut probleme cu jocurile de noroc…am jucat foarte mult la ruleta….am fost la un doctor in iasi…mi-a facut presopunctura…si multe alte teste….timp de 3 ani n-am mai fost la aparate….in schimb…in ultimele 2 luni am bagat 5 salarii de farmacist…si am intrat si in datorie cu 10 milioane….doctorul m-a diagnosticat cu temperament obsesiv – compulsiv….ce ar trebui sa fac?care ar fii calea de urmat sa nu mai fiu tentat sa ma duc la aparate…exista asa ceva?ma poate ajuta cineva?

Alex Glazy 10:02am Oct 21
Macar esti pe drumul cel bun pt. ca esti constient ca asta constituie o problema,acum depinde de vointa si inteligenta ta in a gasi solutii fiabile.

Doina Zamfirescu 10:32am Oct 21
Apelati la un terapeut specializat in dependenta de jocuri de noroc. Exista de altfel si asociatii care ofera astfel de servicii.Odata ce ati constientizat cauza si doriti sa rezolvati problema mai aveti nevoie de indrumare pentru a rezolva situatia. Mult succes!

Ivan Pavel 10:51am Oct 21
Exista in IASI un mare psihoterapeut prof DAFINOIU cu siguranta va rezolva aceasta problema destul de complicata. succes!!!

Doctorul Terapii Complementare 12:17pm Oct 21
Căutați un hipnoterapeut! Hipnoza vă va scoate din minte acest coșmar.

Remus Sandu 4:54pm Oct 21
Ceea ce am să vă zic acum este în contradicţie cu ce v-a învăţat la facultate, dar tocmai asta e provocarea, mereu să testezi ide noi, să cauţi soluţii îmbunătăţite. Ce părere aveţi de următoarea teorie: s-a observat că toate dependenţele pot fi vizibil ameliorate cu antagonişti de opioizi, adică sunt fundamental asociate cu excesul de opioizi. Un articol care explică mai pe larg ce şi cum http://wp.me/p48646-1N dar exact despre subiectul acesta în engleză http://www.eurekalert.org/pub_releases/2014-10/econ-pgi101614.php Logic ar fi să încerci nişte soluţii fără efecte secundare care optimizează biochimia mecanismului de recompensă, de ex. am încercat cu succes megadozele de niacină. Pot fi avuţi în vedere şi factorii care predispun către deschiderea anormală a barierei hematoencefalice. http://wp.me/p48646-kk Mai exact: http://wp.me/p48646-a
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed