consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Mereu am cautat sprijin moral si afectiune in persoane straine, prin mesaje sau chat…

Terapeuti RO 8:31am Nov 18
Mesaj:
Buna ziua sunt casatorita si am 2 fetite relatia in casnicie este buna cu problemele normale cu care se confrunta toata lumea. Problema mea e ca mereu am cautat sprijin moral si afectiune in persoane straine prin mesaje sau chat,de mai multe ori mia afectat relatia si eu contini nu ma pot opri inconstient sau contient mereu caut pe cineva. Miam dat seama ca am o problema si nu stiu sa o rezolv .Mulțumesc

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:40am Nov 18
ati incercat sa discutati prin chat cu sotul Dvs?

Carmen Ontanu 9:11am Nov 18
inseamna ca mai aveti nevoi nesatisfacute

Adrian Isacianu 10:48am Nov 18
Virtualul creaza dependenta tocmai prin faptul ca ai libertatea sa poti spune orice simti si gandesti, fara posibilitatea de a fi atentionata, analizata, criticata etc. Ofera placere si control prin intreruperea instant a unei comunicari….de aceea este efemer ca si starile tale de bine si de incredere. Ai grija ca aceste false sustineri caci sunt periculoase.

Prcsina Dorina 5:23pm Nov 19
ar trebui sa ai mai multa incredere in tine,sa fi mai mult ocupata cu fetitele tale,in primul rind ele au nevoie de tine,si poate chiar ele sint in deruta ,si cind or sa descopere internetul,poate te vor cauta on-line.Cinic?

Adrian Isacianu 9:53am Nov 21
Daca s-a adus vorba de fetitele d-voastra, eu va sugerez urmatoarele actiuni: 1) imbratisati-va puternic, cu toata dragostea pe care le-o puteti oferi, fetitele, pe fiecare separat si apoi impreuna, observati ce simtiti si cum raspund ele; 2) faceti acelasi lucru cu pozele fetitelor pe care le aveti in calculator. Observati daca exista diferente si…astept/asteptam raspunsul d-voastra.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile