consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Prietenul meu joaca foarte des la pariuri sportive, iar acest lucru ii ocupa tot timpul liber.

Terapeuti RO 9:41am Jan 28
Mesaj:
Buna ziua,ma bucur foarte mult ca exista un asemenea site.
Doresc sa impartasesc problema mea, iar daca se poate, sa ma ajutati cu solutionarea acesteia.
Locuiesc impreuna cu prietenul meu, de aproape un an. Pana sa locuim impreuna, acestaa era foarte tandru si atent cu mine. Joaca foarte des la pariuri sportive, iar acest lucru, ii ocupa tot timpul liber. Nu ma deranjaza neaparat faptul ca nu imi acorda aceiasi atentie, cat ma deranjaza atitudinea si reactia lui la pierderea unui bilet. Nu stiu ce as putea sa fac in aceasta situatie, care devine destul de stresanta, iar uneori, am impresia ca vreau sa plec. Daca puteti, va rog sa ma ajutati cu un sfat!
Cu stima,
Sara

Mihaela Comisel 9:47am Jan 28
Ar fi foarte usor sa spun: PLEACA! Important este ce-ti doresti tu, ce vrei tu pe termen lung de la aceasta relatie? Crezi ca poti face o familie cu el, crezi ca poti sa construiesti, sa cresti langa el, crezi ca vei fi implinita langa el? Fa o lista cu avantajele si dezavantajele ramanind in aceasta relatie si apoi urmeaza-ti instinctul. Daca alegerea este dificila pentru tine, cauta mai adanc in spatele acestei indecizii, mergi la psiholog si vezi ce din istoricul tau de viata te opreste sa faci alegeri bune pentru tine.

Ana Nirvana 9:52am Jan 28
Dependentele, in general, au o rezolvare destul de dificila (inclusiv cea de jocuri de noroc, de pariuri, de fumat etc.). Daca va doriti un viitor alaturi de el atunci mergeti impreuna la un psiholog clinician care sa aiba si formare in psihoterapie. Probabil este mai degraba problema lui decat una de cuplu, insa asta se va vedea dupa ce psihologul face evaluarea si pune un diagnostic (inclusiv privind obiceiul lui cu pariurile, care a devenit sau nu dependenta). Mult succes!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:09am Jan 28
si eu cred ca este vorba despre cum isi gestioneaza el aceasta adictie. Daca el realizeaza ca are o problema cu aceasta dependenta atunci poate fi ajutat de catre un psihoterapeut specializat si isi poate rearanja viata. In ceea ce te priveste pe tine, te poti gandi daca esti sau nu dispusa sa incerci sa treci cu el prin acest proces de evolutie… pt ca are nevoie de cineva care sa il sustina… sau daca nu esti dispusa. Cauta raspunsul in tine… este cel mai sincer! Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile