implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 29 ani si de ceva timp sunt certuri intre mine si mama, motivul fiind ca iubitul meu nu e bun pentru mine. Am ajuns sa ii mint, sa le zic ca suntem despartiti numai pentru a evita vorbele negative.

Terapeuti RO 8:13am Dec 3
Mesaj:
Buna ziua.Am varsta de 29 ani,de ceva timp sunt certuri intre mine si mama,deja toata familia nu mai stie ce sa faca pentru a o linisti si sa imi dea pace,motivul fiind ca iubitul meu nu e prea bun entru mine si etc.Ca de cand sunt cu dansul sunt schimbata ca simte ca bio energia dintre mama fiica nu mai e asa cum era candva si prostii din astea(cu toate ca toata lumea ma vede fericita si chiar ne iubim cu iubitul meu)Am ajuns la o concluzie ca nu mai are sens sa ii demonstrez ceva sau ce nu as vorbi e in zadar….deja si pe tatal l-a manipulat ca si el crede ca nu e perechea mea potrivita…pe cand cu cateva luni in urma eram in relatie foarte buna cu tatal meu.Deja sunt epuizata moral si nu mai pot de sunete, mesaje si vorbe…Am ajuns si la momentul sa ii mint,sa le zic ca suntem despartiti numai pentru a evita vorbele negative…Intrebarea:ar fi o solutie de a evita toata negativitatea asta sa rup legatura timp de vreo luna …zic ca ma duc in vacanta la o prietena de a mea in alta tara si ca am nevoie de recuperare, nu mai vreau sunete si mesaje de la dansii,ar fi o modalitate buna de a solutiona problema data sau exista si alta solutie?Merci anticipat!

Mihaela Comisel 8:29am Dec 3
Ma gandesc ca poate la varsta ta ai putea sa iti iei viata in maini, sa te sustii singura, sa te muti de la parinti (daca stai cu ei impreuna!) si sa faci alegeri a caror consecinte sa le suporti. Mama, tata, au dreptul la parerile lor, nu iti vor raul, dar este filtrul lor! Tu singura stii ce este bine pentru tine, asa ca asuma-ti viata pe care o doresti fara sa gasesti vinovati si piedici.

Oana Bodor 2:20pm Dec 3
Eu ma intreb daca, din punctul de vedere al mamei tale exista vreun pretendent destul de bun pentru tine, pentru ca… intr-un fel (distorsionat,) are dreptate: relatia mama-fiica se schimba in momentul in care fiica devine adult si are un partener. Prioritatile nu mai sunt aceleasi, preocuparile nu mai sunt aceleasi, atentia acordata parintilor nu mai este aceeasi. Tu esti raspunzatoare pentru alegerile tale si pentru fericirea ta. Poti incerca sa discuti cu ei rational aceste lucruri, sa intelegi motivele lor, si sa le aduci argumentele care iti sustin decizia. Daca ti se pare ca motivele lor sunt mai mult irationale (energii, credinte, etc)…spune-le numai ca vei continua sa ii iubesti si sa-i respecti chiar daca iti urmezi propriul drum,(fara binecuvantarea lor) si ca iti asumi deciziile. Pentru ca esti adult. Mult succes!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile