consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Dental Premier

implant dentarProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sunt cu un baiat insa parintii mei nu sunt de acord cu el. El este chiar un om foarte bun care se comporta foarte frumos cu mine, insa ei spun ca nu este de mine.

Terapeuti RO 8:56am Dec 30
Mesaj:
Buna. Sunt cu un baiat insa parintii mei nu sunt de acord cu el. Problema este ca el este chiar un om foarte bun care se comporta foarte frumos cu mine, insa ei spun ca nu este de mine. Nici nu se pune problema sa discut si sa le explic cum este deoarece nici nu vor sa auda despre asta. Acum nu mai stiu ca sunt inca cu el insa mi e teama de reactia lor cand vor afla iar. Ma simt trista si am mereu un sentiment de "frica" ca vor afla si ma voi certa cu ei.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:16am Dec 30
cati ani ai tu? cati ani are el? cum a decurs relatia voastra? mai mult detalii te rog. Spun asta pt ca, din pacate, nu avem cum sa controlam cum te simti tu sau parintii tai, insa poate, daca avem mai multe detalii, iti putem sugera ceva adecvat situatiei tale.

Viorel Mocanu 10:53am Dec 30
Plecam de aici: "de ce nu-l vor"… Tu provii dintr-o familie cu posaibilitati financiare i el nu? Tu ai satudii asi el nu? nu ai sapusa care e punctul lor de vedere…. E mult peste irsata ta? Dezvolta ce ai sacrisa mai susa ca sa te putem intelege cumva…


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed