Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sunt cu un baiat insa parintii mei nu sunt de acord cu el. El este chiar un om foarte bun care se comporta foarte frumos cu mine, insa ei spun ca nu este de mine.

Terapeuti RO 8:56am Dec 30
Mesaj:
Buna. Sunt cu un baiat insa parintii mei nu sunt de acord cu el. Problema este ca el este chiar un om foarte bun care se comporta foarte frumos cu mine, insa ei spun ca nu este de mine. Nici nu se pune problema sa discut si sa le explic cum este deoarece nici nu vor sa auda despre asta. Acum nu mai stiu ca sunt inca cu el insa mi e teama de reactia lor cand vor afla iar. Ma simt trista si am mereu un sentiment de "frica" ca vor afla si ma voi certa cu ei.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:16am Dec 30
cati ani ai tu? cati ani are el? cum a decurs relatia voastra? mai mult detalii te rog. Spun asta pt ca, din pacate, nu avem cum sa controlam cum te simti tu sau parintii tai, insa poate, daca avem mai multe detalii, iti putem sugera ceva adecvat situatiei tale.

Viorel Mocanu 10:53am Dec 30
Plecam de aici: "de ce nu-l vor"… Tu provii dintr-o familie cu posaibilitati financiare i el nu? Tu ai satudii asi el nu? nu ai sapusa care e punctul lor de vedere…. E mult peste irsata ta? Dezvolta ce ai sacrisa mai susa ca sa te putem intelege cumva…


Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed