consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 27 de ani si o relatie cu un tip de 47 ani, divortat si cu o fata de 16 ani.

Terapeuti RO 10:21am Aug 4
Mesaj:
Buna, numele meu este Elena. Am27 ani si am o relatie de un an jumate cu un tip de 47 ani. El este divortat are o fata de 16 ani. Ne petrecem mult timp impreuna dar nu ma dus niciodata la el acasa nu stam impreuna el spune ca din cauza lui mama lui. Doarme de 2 ori pe saptamana la mine. Mama lui e bolnava de cancer. Eu imi doresc sa stam impreuna el zice la fel dar situatia e la fel. Ce sa inteleg?

Cristina Cristea 10:30am Aug 4
Tu trebuie sa hotarasti ce vrei pentru viitor . Pentru el, la 47 de ani, nu mai este asa de important sa-si faca o familie , poate ca , tot ce isi doreste acum , este o relatie si atat , fara implicatii , fara obligatii .

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:33am Aug 4
gandeste-te la ce iti doresti, ce ai tu nevoie pt tine… daca se potriveste cu ce vrea el… atunci totul e ok… daca nu poate ar fi bine sa mergi mai departe. Succes!

Carmen Caramlau 2:45pm Aug 4
Fapte, nu vorbe! Faptele vorbesc de la sine.

Viorel Mocanu 5:26pm Aug 4
"Eu imi doresc sa stam impreuna el zice la fel dar situatia e la fel. Ce sa inteleg?" Pai ce e de neinteles??? Amindoi aveti nevoie de "ceva" unul de la celalalt… in rest e doar o "relatie de consum" nimic mai mult…

Daniela Monica Guzu-psiholog 6:31pm Aug 4
Daca un barbat actioneza in directia mutatului impreuna inseamna ca el isi asuma cu adevarat relatia, se angajeaza mai profund in aceasta si isi doreste sa faca pasul urmator. Ce parere ai, isi doreste acest lucru sau ii este comfortabila situatia actuala?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile