consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 14 ani si sunt foarte-foarte indragostita de un baiat putin mai mic decat mine…

Terapeuti RO 8:09am Aug 14
Mesaj:
buna ziua! sunt inna, am 14 ani, sunt zodia pesti, si de la un timp sunt foarte-foarte indragostita de un baiat putin mai mic decat mine,2 ani, si de la un timp sunt foarte nelinistita( nu pt ca este mai mic), ci pentru ca suntem foarte apropiati, dar nu avem curaj sa vorbim despre asta. incerc sa ma linistesc sa fiu pozitiva dar nu pot. ce ar trebui sa fac? multumesc anticipat

Botezat-Antonescu Radu Andrei 10:28am Aug 14
incearca in continuare sa fii cum stii ca ar fi bine sa fii. Succes!

Viorel Mocanu 6:07pm Aug 14
inna e virsta cind "fluturasii" isi cam fac de cap. Te sfatuiesc sa iti iei "un plici si sa tii fluturasii din friu…. nu de alta dar dind friu liber "fluturasilor" vei trece inevitabil la alt nivel al relatiei tale :)

Invingem Stresul Impreuna 7:35am Aug 15
Fa-ti curaj, vorbeste despre asta. Cu el, sau cu o prietena. Sau cu noi. E o etapa in viata ta pe care ti-o vei aminti cu placere. Suferinta e temporara, intr-o zi va trece, va veni alta, si tooot asa. Toti trecem prin asa ceva. Face parte din NORMALITATE, si e necesara pentru a ne forma ca oameni integri.

Carmen Caramlau 7:45pm Aug 15
Inna, la 12 ani baietii sunt inca copii. Fetele se maturizeaza oricum mult mai repede decat baietii, deci e posibil sa va doriti lucruri diferite. Ia-o incetisor, rezuma-te la ce e normal pentru varsta lui, si intreaba-l daca are sa-ti spuna ceva. Nu ii cere sa-ti spuna imediat, lasa-i timp, eventual spune-i asta la despartire, inainte sa va intoarceti fiecare acasa. Daca va dori sa te ceara in prietenie, o va face. Daca nu, nu poti forta o relatie fara consecinte, si asta la nicio varsta. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile