Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatIntr-o perioada am inceput sa fiu emo, ma imbracam in negru, mai mereu ma intristam din cauza singuratatii, dar intr-o zi m-am indragostit de o fata. Suferinta m-a facut sa-mi scriu pe mana, cu lama, numele ei.

Terapeuti.ro 7:27am Sep 15
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Intr-o perioada am inceput sa fiu emo ,ma imbracam in negru,mai mereu ma intristam din cauza singuratatii ,dar intr-o zi m-am indragostit de o fata.Si ea la randul ei ,imi dadea semne ca ma place dar eu nu ii aratam niciun semn ca impart aceleasi sentimente de teama sa nu fiu din nou ranit in urma unei relatii.Zilele trec,ea incearca sa se bage in seama cu mine (incerca sa-mi afle numele,numarul de telefon,varsta,lucrurile care imi plac ,etc.).Eram foarte curios sa vad cum se va imprietenii cu mine,dar plictisandu-ma sa vad cum incearca am facut eu primul pas si automat am iesit din zona singuratatii ,am inceput sa o simpatizez,chiar sa tin mult la ea.Am tinut-o de mana dar ce a urmat chiar si la ora actuala sunt foarte confuz.Eu si cativa prieteni ne-am unit grupul cu al ei (ea mai era cu o fata).Din nefericire,fata care ma placea ii ura pe cei 2 prieteni cu care stateam .Dar fiind cu ei ,i-a suportat pentru mine.Am inceput sa imi arat sentimentele fata de ea,am tinut-o in brate,de mana ,am sarutat-o pe obraz,era foarte fericita.Dupa ne-am hotarat sa parasim locul,am tinut-o de mana dupa la un moment dat,mi-a spus : ”stai un pic” ,mi-a dat drumul la mana si a fugit mancand pamantul cu prietena ei.Dupa am mers dupa ele,le-am gasit si am intrebat-o : ”de ce fugi de mine?” ,dupa iar a luat-o la goana intr-un magazin,am asteptat-o al iesire,am tinut-o de mana si mi-a spus : ”ia mana!” pe un ton cam autoritar.Dupa momentul ala am plecat,cu inima tot la ea.Dupa ziua aceea ,suferinta m-a facut sa-mi scriu pe mana cu lama numele ei .Recunosc a curs sange dar durerea nu a disparut ci doar a ameliorat putin supararea.Intrebarea mea e : de ce a fugit de mine?


Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:48am Sep 15
nu avem cum sa iti raspundem la aceasta intrebare! Iti recomand insa psihoterapie pt a-ti putea explora situatia mai profund. Faptul ca te tai pe maini inseamna ceva. Curaj!

Psihologul Va Raspunde 6:11pm Sep 15
Dupa fapta facuta de tine, e evident de ce. Lipsa ta de autocontrol o sperie.

Mihaela Comisel 8:29am Sep 16
Dupa parerea mea, ia-ti o trimitere de la medicul de familie si mergi la un psihiatru. Dupa evaluarea lui, cauta un psiholog, nu lasa lucrurile asa!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed