consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 14 ani, locuiesc in sufragerie si nu am intimitate deloc.

Terapeuti RO 12:33pm Jul 4
Mesaj:
Salutare lume , am 14 ani si m-am mutat de la 5 ani la rudele tatului cu parintii . De 9 ani locuiesc in sufragerie si in fiecare moment al zilei tatal meu sau mama stau pe laptop(am 2 calculatoare) sau vine vreun unchi si sta cu orele noi si n-am intimitate deloc . Ma simt ca un rahat. Le-am spus sa mute laptopul in dormitor dar nu vor . Ce pot face?

Daniela Monica Guzu-psiholog 4:59pm Jul 4
Orice fiinta umana are dreptul la intimitate. Vorbeste cu parintii tai, cauta sa le spui ce simti tu legat de intimitatea ta. Nu astepta sa se umple paharul apoi spui ce ai de spus intr-un mod agresiv. Cauta momentele de liniste si vorbeste cu ei de la suflet la suflet. Mult SUCCES!!!!

Carmen Caramlau 6:40pm Jul 4
La varsta ta, o discutie cu parintii poate sa nu aduca rezultatele dorite, insa un raspuns pe masura la lipsa lor de consideratie, poate. Cu delicatete, "uita" si tu de dreptul lor la intimitate, pana ajungeti la o intelegere. Fereste-te de extreme, pentru ca acest demers sa fie benefic, si sa nu-ti aduca agravarea situatiei prezente.

Demir Filiz 2:42pm Jul 5
Incearca sa comunici cu ei ei eventual mutate tu in dormitor.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19366 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Inchiriere cabinete de psihologie Implant fast & fixed Dental Premier