implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm o stare destul de avansata de nervozitate, oboseala si intoleranta fata de persoanele din jurul meu in sensul ca cea mai mica greseala a lor, cel mai mic repros ma scot din sarite.

Terapeuti RO 7:48am Sep 11
Mesaj:
Buna ziua. Numele meu este Ana, am 34 de ani si de la o vreme am observat ca am o stare destul de avansata de nervozitate, oboseala si intoleranta fata de persoanele din jurul meu in sensul ca cea mai mica greseala a lor, cel mai mic repros ma scot din sarite. Nu sunt casatorita, nici nu am o relatie stabila…poate si acesta este motivul pentru care am devenit asa irascibila si observ ca fac tot posibilul sa evit comunicarea cu eventualul partener. Orice incercare de a avea o relatie se incheie in 2-3 saptamani. Am prieteni, ies in oras, dar parca nimic nu ma mai multumeste, nimic nu imi e pe plac si nu stiu cum sa fac sa ies in starea asta. Exista vreo sansa sa ma ajutati? Multumesc anticipat!

Botezat-Antonescu Radu Andrei 7:53am Sep 11
exista o sansa foarte mare da reusesti singura sa te ajuti incepand o psihoterapie/dezvoltare personala. Gaseste un terapeut cu care sa te simti bine si incepe calatoria. Succes! ;)

Ioana Frecan 10:50am Sep 11
Buna ziua. Este foarte posibil ca neavand ceea ce va doriti sa aveti starile pe care le descrieti. Insa evitarea comunicarii cu un eventual partener cred ca are alte cauze si ar necesita explorate, la fel si tiparele de relationare. Cred ca psihoterapia va poate ajuta. Toate cele bune.

Remus Sandu 12:47pm Sep 11
Unii oameni au o toleranţă scăzută chiar şi la un nivel scăzut de stres din cauză că deja au depăşit capacitatea proprie de adaptare, pe moment şi-au “consumat creditele”. Încercaţi sa puneţi în aplicare fiecare idee menţionată aici http://tinyurl.com/p24llul

Mar Dum 1:57pm Sep 11
Cautati sa constientizati vi se pare ca da sens vietii si apoi actionati in acest sens.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile