consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am impresia ca daca spun ceva, prietenii mei se supara pe mine (ceea ce nu e adevarat). Stau tot timpul cu impresia ca i-am suparat cu ceva. Ce este de facut in privinta asta?

Terapeuti RO 9:21am Feb 20
Mesaj:
Buna ziua, am o mica problema,nici nu stiu cum sa o numesc pentru ca nu am mai auzit pe nimeni sa se manifeste in felul meu, mai exact cand sunt cu prietenii, fac tot posibilul sa pun anumite intrebari sau discutam despre ceva dar am impresia ca daca spun ceva se supara pe mine (ceea ce nu e adevarat). dar insinea mea asta cred, ca sunt suparati dar dupa cum am mai spus, nu este asa.. Sau cand plecam acasa tot stau cu impresia ca i-am suparat cu ceva. Ce este de facut in privinta asta, astept sfaturi.

Irina Puiu 9:26am Feb 20
Un exemplu cu care sa ilustrati acesta mica problema, cum o numiti, ar ajuta sa ne facem o idee mai clara.

Loredana Tudor 10:13am Feb 20
problema e ca va doriti aprobarea celor din jur si vreti sa fiti pe placul lor. E o greseala! E o vb. “mai bine sa ma urasca pt ceea ce sunt decat sa ma iubeasca pt ceea ce nu sunt” adica fiţi dvs înşivă fara griji.

Irina Puiu 10:23am Feb 20
E firesc sa dorim sa fim pe placul celorlalti, sa ne simtim acceptati, bine primiti in grup… Aici nu e vorba atat de ceilalti, din cate spune… :)

Irina Puiu 7:49am Feb 21
Oricum ar fi, contactati un psiholog, aveti nevoie sa lucrati cu d-voastra. Numai bine.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile