Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm cam tot, parintii mei s-au straduit sa imi ofere tot, sa nu duc lipsa de nimic, dar eu nu ma simt implinita, plang di ce in ce mai mult…

Terapeuti RO 8:26pm Nov 4
Mesaj:

Sunt fata din Baia Mare , ba da am cam tot parintii mei s-au straduit sa imi ofere tot sa nu duc lipsa de nimic , dar eu nu ma simt implinita , plang di ce in ce mai mult si nu imi trebe lucruri serioase ca sa fac asta si nu inteleg de ce.. chiar acum seara a zis mami ca ce este cu mine ? ca m-am inchis in mine si ca nu ii mai spun nimic si inainte ii spuneam totul , nu am zis nimic doar am tacut , nu stiu ce sa ii zic? nici eu nu stiu ce e cu mine , ma simt aiurea , singura , suparata , nefericita .. habar nu am..


Botezat Radu 8:42pm Nov 4
incearca sa stai de vorba cu cineva (poate chiar cu un psiholog) despre ultimul tau an de viata, daca nu chiar 2-3… si vedeti ce iese din ‘desfasuratorul’ asta ;)

Gabriela Iftode 9:04am Nov 5
Ce crezi ca ar fi raspuns spus mama daca i-ai fi spus exact ce ai scris aici: ca nici tu nu stii ce e cu tine, ca te simti singura… Pentru a gasi solutia la aceasta situatie, este necesar sa fie gasita cauza . Si acest lucru se face printr-un dialog : cu un psiholog, terapeut sau cu mama .
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile