implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatOrice ceas as purta se intampla sa se strice: curea, mecanism, baterie etc. Simt ca dincolo de ceea ce am simtit si cred, mai exista si altceva.

Terapeuti RO 8:00am Sep 17
Mesaj:
Buna ziua,

Nu stiu sincer unde sa adresez intrebarea pentru un raspuns amplu, dar incerc si la dvs. …

De ceva timp, mai exact 1 an si jumatate 2, am "probleme " cu ceasurile de mana.. mai exact orice ceas as purta se intampla sa se strice ( curea, mecanism, baterie scursa, etc) . doua dintre ele am incercat sa le repar ( aveau legatura emotionala) intr-un final le-am dat. iar al cel de-al treilea, pentru ca asa am simtit, mi l-am achizitionat singura… fara rezultat. am avut, de fiecare data, probleme cu el si cand, intr-un final am zis ca "gata, acum trebuie sa funcioneze" , am ramas fara limbile ceasului …

Intrebarea e simpla.. de ce? am o ideea ambigua.. dar.. simt ca dincolo de ceea ce am simtit si cred, mai exista si altceva…

Multumesc pentru timpul acordat si pentru raspuns, daca va fi cazul…


Hortensia Mihailescu 12:23pm Sep 17
Ce crezi , tu, ca reprezinta ceea ce ti se intampla?

Oana Bodor 6:04pm Sep 17
O fi mesajul Universului in legatura cu faptul ca "timpul este relativ", si ca de fapt, poate nu ai nevoie de ceas de mana …

Cristea Valentina 6:13am Sep 18
Cazul tau nu este unicat, sunt oameni care pot influenta si aparatele electrocasnice, se poate intampla si la ceasuri.

Is Is 7:59am Sep 18
Da frecventa ta nu e in rezonanta cu cea a ceasului si corpul e destept, scapa de el :) Emisia de energie ki la mana incepe din bratara, incheietura. Ki ul tau e destul de puternic si nu suporta legatura pentru ca orice circuit inchis blocheaza energia.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:00am Sep 18
ma gandesc ca ori chiar ai ghinion la ceasurile de mana (sa nu fie de buna calitate), ori ne lovesti/agiti tare, ori ai un camp electromagnetic mai puternic. Incearca si cu alte mecanisme.. macar sa confirm/infirmi acel ‘altceva’. Succes! ;)

Clau Anki 9:28am Sep 18
Poate sa tina de legile fizicii; iar daca nu le cunosti, atunci tinzi spre gandire magica. Solutia este informarea exacta din surse stiintifice si nu datul cu presupusul sau prezicerea. Numai bine.

Doctorul Terapii Complementare 5:23pm Sep 21
Ai un câmp energo-magnetic foarte puternic, de aceea ți se strică orice ceas. Fă un curs de terapii energetice (reiki, inforenergetică sau bioemergoterapie și vei învăța să-ți consumi sau să dăruiești surplusul de energie.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile