Login

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatMama mea in varsta de 51 de ani a suferit acum 5 zile o operatie de tumoare la nivelul colonului si lichid abdominal.

Terapeuti RO 8:26pm Nov 4
Mesaj:

Mama mea in varsta de 51 de ani a suferit acum 5 zile o operatie de tumoare la nivelul colonului si lichid abdominal. In urma acestei operatii,care a fost extrem de grea,dupa cum au zis medicii a mai ramas cu 1 metru de intestin si a pierdut foarte mult sange. In urma acestora mi s-a spus ca a suferit un accident vascular cerebral si acum este la Terapie Intensiva, tratandu-se pentru acest Avc. Mentionez ca pana la urma operatia are rezultate buna sa zic,in afara faptului ca a suferit acest Avc. Foarte multe detalii nu stiu pentru ca medicii doar atat mi-au spus. As vrea sa stiu care sunt sansele sa isi revina si urmarile.


Gabriela Iftode 6:22am Nov 5
Medicii ar putea sa-ti spuna raspunsul la intrebarile tale. Dar si raspunsul lor ar fi dat pe baza experientei lor din trecut….nimeni nu poate sa spuna ce va fi cu adevarat. Eu cunosc o doamna care a avut o problema asemanatoare cu mama ta. Acum 2 ani, cand a fost operata, familiei i s-a spus ca mai are 2 luni de trait….doamna traieste si azi! Important este sa crezi ca are multe sanse sa se faca bine, si sa o inconjurati cu multa iubire!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19379 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari
(in categoria actuala: 8785 raspunsuri primite pentru 1572 intrebari)