consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Mi-am prins degetul la circular, care mi-a taiat pana la os aratatorul. Stau de 24 de ore cu trei degete lipite ca pentru inchinare. Eu nu merg la medic, nu am mers zeci de ani. Sa cumpar un antibiotic sau ce ma invatati?

Terapeuti.ro 7:45am Dec 4
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:vă rog frumos..mi-am prins degetul la circular, care mi-a tăiat până la os buricul arătătorului, imediat am apăsat f puternic carnea zdrobită cu buricul degetului mare, pentru a opri hemoragia. Stau așa de 24 de ore cu trei degete lipite ca pentru închinare (e lipit acolo și mujlociu). Eu nu merg la medic, nu am mers zeci de ani, că eram salariat și plăteam pt sănătate, acum nici atât nu deranjez că nu mai lucrez…nici medicamente nu am luat, aproape niciodată. Să las așa degetele să se lipească și apoi să tai cu lama între ele? (după ce se mai vindecă arătătorul mușcat de circular).
Ultimul arată binișor privit cu unghia sus, pe cealaltă parte e negru de murdărie și sânge închegat. Doar dacă e absolut necesat sunt dispun ca să cumpăr un antibiotic sau ce mă învățați, dacă binevoiți. Mulțumesc anticipat


Botezat-Antonescu Radu 7:47am Dec 4
sfatul meu este sa depasiti incapatanarea Dvs. pt ca riscati sa va pierdeti degetul!

Clau Anki 7:53am Dec 4
Chiar daca nu lucrezi, urgentele sunt gratuite! Nimeni nu-ti poate recomanda un antibiotic dupa ureche si mai ales pe internet. Plaga trebuie curatata, altfel se infecteaza! Asa cum spune si colegul de mai sus, risti sa-ti pierzi degetul!!! Tu alegi: vindecare sau amputare. Daca alegi vindecare, vei avea un deget functional, pentru ca osul nu a fost atins, doar tesutul moale. Sanatate!

Yasmine Annaice 8:04am Dec 4
Mergeți la spital, la urgente!

Alex Glazy 9:48am Dec 4
la doctor, ca daca se infecteaza, nu pierzi doar degetele;)

Murgea Georgeta 10:15am Dec 4
primul ajutor se acorda oricarui om indiferent de asigurare sau nu ,e alegerea dv daca nu mergeti sa va panseze si stati acasa !!

Marius Dumitrescu 11:01am Dec 4
Urgenta este gratis domnule, poti sa ai sau nu asigurare, sa fii om al strazii sau nu, sa fii cazut in strada sau nu ,


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile