consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Desi pe radiografie apare ca sudata bucatica de rotula fracturata in urma cu ceva timp, imi apar frecvent o umflatura deasupra genunchiului, blocajul acestuia si dureri severe la mers, condus, toaleta etc.

Terapeuti RO 8:22am Nov 3
Mesaj:
Buna dimineata,
Acum trei luni, in urma unei lovituri de un colt de mobila la genunchi si mai apoi solicitarii severe a genunchiului (pentru ca lovitura a avut loc in cursul activitatii de mutare dintr-o casa in alta) am realizat o fractura de rotula. In aceste trei luni, in urma umflaturilor (4 la numar) mi s-a scos lichidul o data si mi s-a administrat Diprofos, mi s-a recomandata Artrostop, fizioterapie, electroterapie, etc. Situatia este interesanta pentru ca, desi pe radiografie apare ca si sudata bucatica de rotula, dupa cum am scris si mai sus, a aparut cea de a 4-a criza mnifesta-ta prin umflatura deasupra genunchiului, blocajul acestuia si dureri severe la mers, condus, toaleta, etc. Va rog frumos pentru un sfat holistic si normal. Cu respect, al dumneavoastra Nick Batin.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:06am Nov 3
inainte de tratament holistic poate ar fi o idee sa mergeti sa refaceti analizele, fiind posibil sa se fi modificat problema de la ultima examinare. Succes!

Naprusel Domnita 11:10am Nov 3
benzi kinesiologice ati incercat? dati-mi un mesaj daca sunteti interesat.

Mirka Balaci 3:57pm Nov 3
eu am patit ceva similar (desi mult mai usor); sfatul meu este sa consultati cat mai rapid un ortoped pentru ca in timp problema se poate agrava si, daca el considera ca este cazul, sa faceti un rmn, acolo se vede totul mult mai bine decat la radiografie; asta ca sa stiti clar cum sta treaba acolo si mai departe sa alegeti tratamentul cel mai potrivit. (mie mi-a recomandat inot si bicicleta dar fiecare caz este unic).


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile