consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Iubitul meu nu reuseste sa aiba erectie.

Terapeuti RO 9:28pm Sep 30
Mesaj anonim:

Problema pt care scriu este a iubitului meu si anume ca de fiecare data cand incercam sa facem dragoste nu reuseste "sa i se scoale". Cred ca emotiile ii sunt prea puternice si nu reuseste sa se controleze pt ca sunt momente cand nu este asa. Ce putem face in acest caz? L-am lasat pe el sa preia initiativa, am incercat eu sa fiu mai provocatoare, am prelungit preludiul dar degeaba. Ne gandim serios sa consultam un medic, dar care ar fi cel mai recomandat? Multumesc anticipat pt ajutor!


Adrian Isacianu 5:45am Oct 1
Un examen medical la un medic sexolog, in cadrul sectiei de endocrinologie, si daca nu sunt probleme medicale se poate apela la psihoterapeut. Daca sunteti in Iasi sau in apropiere ma puteti contacta cu un mesaj privat.

Remus Sandu 6:44am Oct 1
În paralel cu a fost menţionat mai înainte, trebuie încercată şi îmbunătăţirea dietei. De ex. o dietă cu mai puţini carbohidraţi şi mai multe grăsimi sănătoase menţineun nivel mai ridicat de testosteron. La fel contează şi echilibrul acido-bazic.*** Merită încercate şi câteva suplimente fundamentale: vitamina E, omega 3 zinc, seleniu organic, şi desigur enzime digestive. Aici aveţi mai multe detalii http://www.cristianmargarit.ro/2012/07/discutii-sanatoase-despre-sport-si-nutritie/de-la-20-00-la-activ-fm-si-prin-videochat-despre-testosteron-potenta-sexuala-si-echilibrul-hormonal

Catalin Lazar 6:51am Oct 1
ma amuza cum i-am putea fi de folos cuiva printr-o serie lunga de intermediari, dar a propos de mers la medic, are momente in cursul zilei, saptamanii etc cand constata ca are erectie, de ex. erectii matinale? In mesaj scrie ca e vorba de emotii prea puternice, pentru asta se poate merge la psihoterapie.

Dorin-Mihail Agapie 8:10am Oct 1
Dacă are erecție matinală (sau pe durata nopții) este foarte posibil ca problema să nu fie de natură fiziologică și ar trebui urmată o vizită la un psihoterapeut cu specializare în aspectele sexuale.

Verificați înainte un medic. O zi bună.


Catalin Lazar 9:05am Oct 1
La modul general, pot fi implicati multi factori precum atractia si potrivirea dintre parteneri, compatibilitatea de feromoni, atitudini si mentalitati fata de sexualitate, existenta unor esecuri anterioare, homosexualitate latenta, atitudine "castratoare" din partea partenerei.

Al-atar Muna 1:14pm Oct 1
Prima oara consultati un medic de specialitate , daca aici nu sunt probleme puteti rezolva situatia prin psihoterapie

DrDaniel Ganea 2:53pm Oct 1
si eu sunt de parere ca problemele de fiziologie sunt mai usor de evaluat pentru a fi scoase din ecuatie. ulterior se poate aborda problema psihica care este de obicei atat de intortocheata…

Mihaela Chiricioiu 5:23pm Oct 1
V-ati gandit ca, in afara de trup,are si minte si suflet? lasa-l,ofera-i "prilejul" de a fi el "barbatul" ,nu dvs.!

Centrul Terapii Borri 10:24pm Oct 17
totul pleaca de la cap… poate este un pic inhibat… recurgeti la un reflexoterapeut care poate sa il ajute sa se deblocheze. Cautati un reflexoterapeut bun cu studii si de anatomie si medicina chinezeasca si poate sa lucreze un pic si pe campurile energetice ale corpului.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile