Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm o mare problema pe care nu stiu cum sa o rezolv. Intotdeauna am fost o persoana mai anxioasa, dar sa zicem ca am incercat sa fac diferenta intre temerile reale si cele ireale.

Terapeuti RO 10:18am Dec 19
Mesaj:
Buna ziua. Am o mare prblema pe care nu stiu cum sa o rezolv. Intotdeauna am fost o persoana mai anxioasa, dar sa zicem ca am incercat sa fac diferenta intre temerile reale si cele ireale. Am o relatie cu un barbat de 4 ani. Acum 2 ani am avut o cearta, am luat o pauza la cererea mea. Vina a fost a mea deoarece nu vroiam asta, am vrut sa vad reactia lui. Timp de cateva zile nu am mai vorbit. Am crezut ca ne-am despartit. Bocete, urlete pe capul meu, intr-un moment de slabiciune mi-am sunat fostul prieten si m-am intalnit cu el. Am vorbit atat, simteam nevoia sa fiu ascultata (nu prea am prieteni – cei cu care am vrut sa vorbesc erau ocupati). Nu s-a intamplat absolut nimic intre noi doi. Cred ca a fost un moment de disperare. Regret foarte mult. Dupa cateva zile am vorbit cu actualul iubit si ne-am impacat. La alte discutii ale noastre actualul prieten mi-a spus ca daca in perioada cat am avut pauza m-as fi intalnit cu altcineva chiar si la un suc ne-am desparti pentru ca pentru el asta inseamna inselat. Ma simt foarte vinovata nu stiu de ce… Zilele trecute am aflat ca iubita fostului meu prieten este prietena cu o colega de facultate de-a mea care este prietena cu prietena verisoarei actualului meu iubit. Complicat! Acum in capul meu sunt tot felul de scenarii ca s-ar afla ca m-am intalnit cu fostul. Se poate intampla asa ceva? Sau totul este doar in capul meu? Multumesc pentru raspunsuri.

Gerard Stroe 10:42am Dec 19
Dvs. doriti ca partenerul sa nu afle de acea intalnire, sau doriti o relatie autentica bazata pe sinceritate, asumandu-va inclusiv consecintele propriilor actiuni?!

Diana Si Atat 9:17am Dec 20
Sinceritatea e baza intr-o relatie…indiferent de consecinte. Daca te iubeste cu adevarat, acesta nu e un motiv de despartire….dar avand in vedere ca desi nu am experiente placute atat in relatii de cuplu cat si in prietenii, pot spune ca tot ce nu regret si nu voi regreta niciodata este ca am fost sincera. Nu poti trai cu indoiala, frica de a se afla…. iar el daca te iubeste merita sa stie adevarul.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile