Login

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatEu si prietenul meu am fost mereu in contradictoriu, el este foarte posesiv si ma vede ca pe proprietatea lui.

Terapeuti RO 2:29pm Dec 30
Mesaj: SUNT INTR-O RELATIE DE 4 ANI CU UN BAIAT AVEM O PROBLEMA IN CUPLU ACEA CA EL ESTE FOARTE GELOS SI DIN ORICE NE CERTAM MEREU AM FOST IN CONTRADICTORIU SH FOARTE RAR AM MERS PE ACEEASI LUNGIME DE UNDA ,ESTE FOARTE POSESIV IAR EL MA VEDE PE MINE CA SI PROPRIETATEA LUI ,AM AVUT MULTA RABDARE CU EL SI MEREU AM LASAT DE LA MINE DAR AKM AM AJUNS SA CRED CA MA LUPT CU MORILE DE VANT SI CA EL DE FAPT NU INTELEGE NIMIC DIN CE VORBESC CU EL …..IAR EL ZICE MEREU CA TOTUL E DIN VINA MEA…..AM CREZUT K DACA VA TRECE TIMPU ISI VA DA SEAMA SI NU VA MAI FACE ACELE CRIZE DE GELOZIE DAR ELE PERSISTA SI AKM DUPA ATATIA ANI…NU ARE INCREDERE IN NIMENI SI I SE PARE CA TOATA LUMEA NU VREA DECAT SA IL PACALEASCA SI SA PROFITE……ASTEPT UN SFAT DE LA DVS….. MULTUMESC

Raluca Cucu 2:33pm Dec 30
Trebuie sa pui in calcul ce vrei tu. Si sa iei o decizie pentru binele tau. Un om nu se poate schimba nici in 1000 de ani.

Botezat Radu 2:47pm Dec 30
un om nu se poate face nimic daca nu VREA. Daca vrea si nu reuseste poate sufera de ceva si ar fi bine sa fie abordat ca atare. Parerea mea este ca stiti ce aveti de facut si doar ne cereti o confirmare ;)

Viorel Si Felicia Mocanu 5:50pm Dec 30
"te chinui de 4 ani" cu acea relatie? Este bine macar acum ca ti-ai dat seama ca ai tras singura "binele" dupa tine… pai daca nu iti place "frecventa" pe care esti cu prietenul tau… invata de la aparatul de radio…. schimba frecventa… serios acum nu te stradui sa faci pe cineva sa zica, sa faca ca tine, sa traiasca ca tine ca nu vei putea niciodata. Intr-o relatie intra doi oameni diferiti care "au placerea" sa se completeze unul pe celalalt nu sa faca unul pe placul celuilalt ca impunere… cind iti place o relatie cauti sa aduci din tine tot ce e mai bun sa tii la persoana din relatie… nu trebuie sa fie ceva fortat ca sa mearga acea relatie deoarece mai devreme sau mai tirziu ea se va sfirsi si cu cit trece mai mult timp resentimentele si consecintele sint mai mari… deci – schimba "frecventa" prietenului tau nu ii place acelasi post de radio ))

Daniela Chiru 6:36pm Dec 30
mai bine lasa l

Psiholog Constantin Oprea 10:38am Dec 31
Dacă îl iubești caută să ai o discuție cu el să-i spui că te deranjează această gelozie a lui și întreabă-l de ce ar avea nevoie pentru a se liniști la adresa ta și tu îi vei oferi acele lucruri.Află CAUZA acestei gelozii.Să nu cumva să fie provocată și de tine.Este de analizat…

Catalin Lazar 1:02pm Dec 31
Convinge-l sa mearga la un terapeut, desi cred va fi greu sa faci asta ;)

Diane Chic 9:51am Jan 5
De ce mai ramâi cu el ???
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19379 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari
(in categoria actuala: 8785 raspunsuri primite pentru 1572 intrebari)