consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Acum doi ani am inghitit un os de peste si de aunci au inceput toate problemele mele

Terapeuti RO 12:54pm Jan 3
Mesaj:

Numele meu este Stefan, am 24 de ani si ma aflu in aceiasi situatie de aproximativ 2 ani si jumatate.
Sunt confuz si nu mai stiu ce sa cred. Acum doi ani si, am inghitit un os de peste, am fost la ORL unde sa facut extractia, si de atunci au inceput toate problemele mele. Durere in gat, greu suportabila, senzatia de nod in gat si foarte mult mucus.
Timp de aprope un an am facut foarte multe vizite la doctorul, diferite tratamente si investigatii: 3 endoscopii superioare, analize de sange si de saliva, investigatii pt tiroida. Singura problema, din fericire, a fos Helicobacter pylori. Am inceput tratamentul pt acest diagnostic, l-am repetat si am repetat si testul pt Helicobacter pylori care de data aceasta a iesit din fericire negativ, dar din nefericire simptomele au ramas aceliasi, nimic nu disparuse. Am ales sa merg la Iasi la ORL. Acolo mi s-a spus ca nu sunt unde trebuia si am fost trimis la endocrinologie. Alte investigatii, endoscopie abdominala, diagnostic esofagita de reflux. Timp de 6 luni de zile am facut tratament cu controloc de 40mg,am tinut si tin un regim foarte strict, dar la fel nici o schimbare.
Am fost din nou la doctor, de data acesta in suceva pt ca st student si imi este greu sa ajung la Iasi. Acum am o luna de zile de cand fac tratament cu Nexium de 40mg si din pacate la fel nu simt mari schimbari.
Va rog mult spuneti-mi ce credeti ca ar trebui sa fac, sunt disperat. Dupa atatea pastile si vizite la doctori ma simt ca la inceput. E 6 dimineata si din cauza durerii nici nu pot sa dorm.
Va multumesc si astept raspunsul dumnevoastra cu mare nerabdare.


Monica Rodeanu 1:07pm Jan 3
ar putea fi globus faringian/globus hystericus, caz in care e nevoie de psihoterapie

Paula Ţintă 4:14pm Jan 3
Îţi recomand câteva şedinţe de terapie alternativă. Încearcă. Sănătate multă. www.terapiibucuresti.ro

Viorel Si Felicia Mocanu 6:18pm Jan 3
Stefan scuze dar se pare ca problema ta a fost de la un os si doctorii te-au tratat si te trateaza de alte lucruri… ai spus de disciplina ORL ei bine ei pot scoate osul ori din cavitatea bucala, laringe sau faringe mai jos in trahee sau esofag nu mai era treaba lor ca ar fi fost alta disciplina…. mai exact unde a fost osul infipt ca sa stim de unde plecam… nu de alta dar nu cred ca ti-a scos osul de peste din glanda tiroida si a deraglat-o hormonal de a trebuit tratament, si nici nu a depus osul de peste helicobacter la tine in stomac de a trebuit tratament…. cel mai trist e "cind se fac experimente pe oameni" pe om il doare in git si ei il trateaza in….. nu pot spune…


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19366 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Inchiriere cabinete de psihologie Implant fast & fixed Dental Premier