consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Dupa cea de-a doua nastere ma simt tot timpul fara putere, am intrat intr-o depresie postnatala de care nu mai pot scapa.

Terapeuti RO 8:07am May 12
Mesaj:
Buna ziua! Ma numesc Daniela Cojocaru si am 37 ani. Dupa cea de-a doua nastere ma simt tot timpul fara putere, am intrat intr-o depresie post-natala de care nu mai pot scapa. Tot timpul ma ocup de cel mic, deoarece sotul este foarte putin acasa din cauza serviciului, iar parintii ma ajuta si ei cum pot. As vrea sa ma sfatuiti ce sa fac sa trec mai usor de aceasta perioada grea pentru mine. Va multumesc.

Gerhild Balosan 8:09am May 12
verificati vitamina D3 in singe, nivelul ar trebuii sa fie pe 70.

Botezat Radu 8:09am May 12
consultati in prima faza un psihiatru; depresia postpartum este ceva natural, hormonal, care poate fi compensat prin tratament adecvat. Exista si alternativa consultului unui psihoterapeut specializat pe aceasta perioada

Gerhild Balosan 8:11am May 12
De asemenea substituire cu un complex multivitamin-mineral, corpul cit si psihicul sunt epuizate … Cautati un medic care are specializare in medicina orthomoleculara. si o sa iesiti repede din aceasta situatie.

Psiholog Manuela Angelescu 9:14am May 12
Sunt intru totul de acord cu faptul ca trebuie sa cereti ajutorul unui specialist pentru o evaluare si interventie specifica problemei pe care o aveti, cu atat mai mult cu cat ea nu va afecteaza numai pe dvs, asa cum poate credeti, ci are impact la nivel emotional si asupra celor doi copii. Depresia post partum, tratata superficial, chiar daca la un moment dat dvs s-ar putea sa o depasiti si singura, poate avea ramificatii nebanuite in intreg sistemul familial. Asa ca sfatul meu este sa cautati un ajutor rapid, pentru a reduce cat mai eficient efectele ei….Multa incredere!

Carmen Caramlau 6:00pm May 12
E timpul sa va ingrijiti si de dumneavoastra. Nu mai amanati. Mergeti la terapie ca sa intelegeti ce vi se intampla si de ce. Nu mai merge sa discutati drama prin care treceti cu o prietena sau cu cineva din familie. Aveti nevoie de ajutor profesionist pur si simplu pentru ca meritati mai mult. Numai bine!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed