consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De ceva timp ma confrunt cu stari de ameteala contiune, slabire in greutate, lipsa poftei de mancare, picioare moi, noaptea simt ca imi bate inima foarte tare, respir foarte greu, in plus, am insomnii.

Terapeuti RO 12:58pm Feb 24
Mesaj:
Buna de ceva timp ma confrunt cu stari de ameteala contiune slabire in greutate,lipsa poftei de mancare, picoare moi,noapte simt ca imi bate inima foarte foarte tare respir foarte greu plus am insomnii dorm cateva ore pe noapte, tin sa precizez ca simptomele se agraveaza in perioada premenstruala si in timpul menstruatiei, daca imi poate da cineva ceva sfaturi . Va multumesc

Catalin Lazar 6:37pm Feb 24
La medic ati fost?

Adrian Isacianu 5:53am Feb 25
Mergeti la medicul d-voastra de familie care va poate indruma si trimite la alti colegi specialisti pentru control si examinare biochimica. Daca organic, fiziologic, medical totul este in regula se poate cauta cauza in alta parte. Curaj si…sanatate maxima.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile