consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De cand prietena mea s-a despartit de mine, cu greu reusesc sa ma calmez, inima imi bate foarte tare pe tot timpul zilei, noaptea numai la ea ma gandesc, iar de mancat nu am mai reusit sa mananc de 4 zile.

Terapeuti RO 6:24pm Feb 8
Mesaj:
Am 20 de ani, iar dupa o relatie de 4 ani si 4 luni prietena mea s-a despartit de mine dupa ce am rugato sa imi acorde putin timp pentru pregatirea examenelor. Ea mi-a spus ca nu o bagam in seama si a adus in discutie toate problemele care au fost in trecut si le-a tinut numai pentru ea. Intre timp am reusit si sa observ ca ea vorbeste cu un alt tip. Nu stiu ce sa mai fac, de cand mi-a dat aceasta veste cu greu reusesc sa ma calmez, inima imi bate foarte tare pe tot timpul zilei iar noaptea numai la ea ma gandesc iar de mancat nu am mai reusit sa mananc de 4 zile (pur si simplu nu pot manca absolut nimic). Va rog sa imi dati un sfat! Multumesc anticipat!

Consiliere Psihologica Anna Ri 7:48pm Feb 8
cauta sa vorbiti despre voi si despre relatia voastra. dovada ca intre voi nu a existat o comunicare satisfacatoare e faptul ca anume in acel moment ea a adus in discutie toate problemele din trecut… chiar daca va despartiti, chiar daca ramaneti impreuna, ai nevoie sa stii si sa intelegi cum ati ajuns in aceasta situatie.

Cristina H. B. Docan 6:23am Feb 9
Dragul meu, daca doresti ajutor, pentru gestionarea manifestarilor in corpul fizic si depasirea emotiilor negative ale acestei situatii, te pot ajuta, intr-un mod foarte eficient. www.facebook.com/Cristina.H.B.Docan


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile