consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Cu ani in urma am cunoscut un barbat, la inceput parea doar o singura aventura, insa mai tarziu m-am simtit foarte atasata de el.

Terapeuti RO 8:47am Nov 21
Mesaj:
cu ani in urma am cunoscut un barbat.la inceput parea doar o singura aventura.insa mai tirziu am simtit ca ma simt foarte atasata de el. desi era insurat nu iam cerut sasi abandoneze familia niciodata.era totul perfect pina nu am auzit cum povestea prietenilor lui relatia noastra intima cum ma murdarea pe la spate desi imi jura iubire. nu am crezut niciodata in iubire si chestii de genul acestea dar simt ca inebunesc am nevoie de un ajutor nustiu ce sa fac. despartirea imi va provoca multa durere darr. as dori un sfat

Botezat-Antonescu Radu Andrei 8:52am Nov 21
sfat: aveti grija de Dvs. mai intai! Succes!

Gabriela Iftode 9:07am Nov 21
Pentru ca nu ati crezut niciodata in iubire, ati atras un barbat care sa va confirme aceasta convingere. Sfat : incepeti cu iubirea de sine. Cum? Prin terapie. Va asigur ca merita!

Terapeut Masaj 9:35am Nov 21
Sunteți pt el un trofeu cu ajutorul căruia se mândrește la prieteni. Un bărbat de calitate nu povestește prietenilor lucruri atat de intime,in primul rand din respect. Când acceptați o aventura, asumati-va si consecintele. Nu va mirați ca sunteti împroșcata cu noroi de către un bărbat imoral care își înșală sotia si va amageste ca va iubește. Daca va iubea,divorța singur…așa va minte pe amândouă. Va rog sa nu va supărați pt stilul direct de a spune lucrurilor pe nume. Treziti-va la realitate.

Daniela-Monica Guzu 2:14pm Nov 21
Te-ai indragostit e clar, asta nu inseamna ca si iubitul tau a trecut la aceasta etapa, el a ramas la stadiu de aventura desi jura iubire. Este o desincronizare in relatia voastra. Este foarte important sa decizi daca doresti sa ramai in continuare in acesta situatie sau daca doresti sa schimbi ceva. Tu ce vrei?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile