Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAs dori sa stiu daca polipii de la colon se pot trata fara operatie.

P Mio Adriana 9:48am Jul 16
Buna ziua! as dori sa stiu daca polipii de la colon se pot trata fara operatie?.

P Mio Adriana 8:52am Jul 24
nici un raspuns :( (

Terapeuti RO 1:26pm Jul 26
Exista si tratamente naturiste (clisme cu marul lupului, tinctura de propolis, ceai Essiac, germaniul organic etc) sau terapii precum terapia Gerson sau terapia Rudolf Breuss, INSA avand o maxima prudenta si neaparat sub supraveghere medicala!!

Angela Pochincereda 4:02pm Aug 4
Buna ziua.Sigur ajuta Transfer Factor Plus…————-POLIPI LA COLON – TransferFactor Plus 6/zi; 2-2-2 amandoua timp de o luna dupa care
TransferFactor Riovida 30ml 2x/zi – se continua timp de trei luni cu
TransferFactor Plus 4/zi; 2-0-2 si Glutamine Prime 6/zi; 2-2-2 si fara operatie- recomandarea medicului meu————————————Transer Factor este o descoperire revolutionara in medicina modernaEste o molecula care la inceputul vietii organismelor vii activeaza imunitatea impotriva tuturor elementelor care patrund in corp din mediul exterior. Si in timp de 50 de ani, zeci de mii de oameni si-au recuperat sanatatea fara se recurga la operatii. Medicii rusi au primit dreptul legal sa recomende acest produs pe retetele pacientilor sai, Cele mai grave cazuri de cancer, boli autoimune, defectiuni cardiovasculare sunt rezolvate cu acesta molecula miraculoasa. Fiind imunocorectori cu capacitate de adaptare Factorii de Transfer induc, modereaza si/sau normalizeaza raspunsul imunitar, in functie de felul dereglarii fie stimuleaza imunitatea scazuta, fie o normalizeaza sau creste reactiile imune de protective, astfel prevenind izbucnirea proceselor patologice. Aceste efecte apar datorita faptului, ca Transfer Tactor are trei fractii principale fiecare denumindu-se dupa efectul ei principal asupra sistemului imunitar: inductor, antigen specific si factori de transfer suprimatori. Inductorii asigura promptitudinea generala a sistemului imunitar cu scopul apararii impotriva invadatorilor externi.

Vlady Popa 10:13am Aug 5
Dacă acela nu merge în aceeași ordine de idei puteți încerca colostru de ornitorinc. Doar e singurul mamifer care depunde ouă și e extrem de pufos și îmbrățișabil…
Polipii vor fi tot acolo dar ce bine vă veți simți după ce ați tinut în brațe asa minunație de animăluț. Consultați și alți oncologi dacă primul nu v-a multumit cu alternative.

Angela Pochincereda 3:10pm Aug 5
Sistemul imunitar este ca o armata bine pusa la punct al carei scop este de a apara organismul de atacuri nesanatoase din mediul inconjurator. șef imunolog din Regiunea Irkutsk, Academician al Academiei Europene de Stiinte Naturale, Gorodiskim Bogdan VladimirovichOrice imunolog stie despre Factorii de Transfer. Numai ca pretul lor cu multi ani in urma era foarte mare, atunci cand era extras din leucocitele umane. De acea Transfer Factor este un preparat foarte serios si scump. Faptul ca acesta are un efect multidimensional asupra organismului uman,si este bine studiat de peste 60 de ani, sunt facute numeroase studii in diferite tari. Acest preparat nu are omologari in lume,deoarece provine de la oase, celule stem, maduva si terminand cu toate celulele periferice ale sistemului imunitar.Astazi el este pe primul loc in lume. Este un preparat foarte interesant.Abia astazi intelegem ca este un preparat principal, care inbunatateste regenerarea organelor si tesuturilor, pentru a preveni afectiunile corpului umani, cum ar fi: fibroza, scleroza multipla si imbatranirea, in general.

Noi stim fiecare molecula traieste in corpul nostru doua, trei sau maxim patru luni, corpul se reinoieste constant, iar celulele vechi se inlocuesc cu cele noi. Dar de unde apar celulele noi?

Bineinteles, din maduva osoasa. Si aceasta este o celula stem. Ele sunt trimise in tot corpul ca niste colete si se efectueaza lucrari de regenerare a organelor si functiile acestora. Acest proces este continu, in final omul producand pe parcursul vietii 12 tone de molecule.

Si in ficat si plamani acest proces este continu. Un rol-cheie in acest sens il are Transfer Factorul. El este un trasmitator de informatii.

De ce este asa de important cum functioneaza sistemul imunitar.? In primul rand, toate bolile infectioase provin de la imunitate slaba. In al doilea rand, 95% din bolile alergice provin de la un sistem imunitar foarte slab. Aproximativ 1000-3000 de boli provin din cauza sistemului imunitar slab. Ranile nu se vindeca deoarece nu primesc comanda necesara din limfocite.

Petele de pe piele sunt rezultatul lipsei de imunitate. Orice aparitie pe piele vorbeste despre functia slaba a sistemului imunitar.

Stim cu totii ca sistemul imunitar si toate celulele din corpul nostru incep cu maduva osoasa, si anume de acolo incep moleculele stem sa se formeze. Si inca odata mentionez, moleculele traiesc de la 10 zile la 3 luni iar in corpul nostru se produc 12-30 de tone de molecue.

Organul central al sistemului imunitar este glanda timus. Ea indeplineste functii hormonale, producand hormoni pentru ca celulele noastre din sange sa se maturizeze in vederea apararii de virusi si bacterii. Este functia principala de aparare de strainii care intra in corpul nostru, inclusiv de moleculele proprii care au devenit straine sau canceroase. Toate aceestea trebuie sa indeplineasca functia de supraveghere imunologica a mediului intern..

Reabilitarea timusului ne permite sa restauram sistemul endocrin si sangele periferic, unde sistemul imunitar este responsabil.

Noi suntem construiti din celule care traiesc doar cateva luni, apoi mor, in locul lor venind altele. Aceste molecule moarte umbla prin sange sase luni poate chiar si mai mult, deoarece nu sunt suficiente enzime sa le elimine, iar sistemul imunitar le ia drept straine si produce anticorpi. Azi nu avem un organ impotriva caruia sa nu fie eliminati anticorpi.

Poate ajuta Transfer Factor la curatarea organizmului? Si inca cum!. De obicei, in organism este tot timpul infectie. In tesuturile noastre exista un kilogram si jumatate de microbi stocati.. Puteti sa va imaginati, atunci cand incepem sa intarim sistemul imunitar, el incepe sa ne curate de aceste bacterii. Este necesar sa se retraga organismele moarte. In lipsa de detoxifiere, organismul se intoxifica, si atunci inevitabil incep procese inflamatorii sau imbolnaviri. Toata lumea de astazi este foarte murdara in interior, adica celula, lichidul intercelular, sangele, limfa, in asa fel incat metabolismul nu se mai efectueaza normal. Medicamentele si vitaminele nici macar nu pot patrunde normal in molecula. De multe ori oamenii se plang ca medicamentele nu ii mai ajuta, deoarece moleculele sunt pline cu corpuri straine.

Astazi corpul uman este foarte poluat cu substante deosebit de periculoase. Noi nu realizam inca toata dauna acestor toxine sintetice din corpul nostru, care astazi se intalnesc in orice produs alimentar. Aceste toxine au o perioada de descompunere destul de mare, de 6-13 ani. Nu exista niciun medicament care sa elimene aceste toxine din corp.

Transfer Factorul informeaza imunitatea cum sa curate corpul de tot ce eeste strain. Si este foarte important ca Transfer Factorul nu este creat de om dar este dat de Dumnezeu, inca de la crearea omenirii.


Angela Pochincereda 3:25pm Aug 5
TRANSFER FACTOR PLUS – pentru cel mai puternic sprijin imunitar. Ofera inteligenta sistemului imunitar ca sa recunoasca,sa reactionezesa isi aminteasca orice tip de agresiune

si prin intuitia NanoFactor-ului, sa reguleze,

sa mareasca

si sa echilibreze raspunsul sistemului de aparare.

Deasemenea ofera un sprijin imunitar de mare amploare, combinand energia sinergica din formula avanced cu combinatia exclusiva Cordyvant pentru a promova sanatatea generala.
Sinergia cu restul fitonutrientilor mareste forta cu care acest produs a ridicat eficacitatea sistemului imunitar pana la 437%. În 1998, compania 4Life a obţinut brevetul pentru a extrage
factori de transfer din colostrul de bovine. Colostrul este primul
lapte pe care o mamă sau un mamifer femelă îl produce imediat
după ce a dat naştere. Acesta s-a folosit şi a fost considerat ca o
substanţă preventivă a bolilor şi a lucrurilor rele încă din cele mai
vechi timpuri, de către diferite civilizaţii precum cea indiană, care
folosea colostrul în medicina ayurvedică (ayurveda = ştiinţa vieţii).
În anii 50, colostrul a fost denumit „laptele imunizator” şi s-a
administrat ca antibiotic natural, înainte de descoperirea
penicilinei. În acea perioadă s-au analizat mai mult proprietăţile
colostrului şi s-a descoperit că bebeluşii care au fost alăptaţi de
mamă s-au dezvoltat mai bine şi nu au făcut infecţii sau alergii, de
aceea pediatrii insistă mereu ca mamele să-şi alăpteze nou-născuţii
pentru a-i proteja de boli, dar şi hrăni, oferindu-le imunitatea
pasivă prin intermediul colostrului. Dr. Albert Sabin, care a
descoperit vaccinul contra poliomelitei recomanda consumul de
colostru datorită conţinutului său de anticorpi, iar alt medic
cercetător ştiinţific, Dr. Bernard Jensen a numit colostrul „aurul
alb” pentru proprietăţile atât de sănătoase pe care le-a descoperit
în studiile sale.


Vlady Popa 4:24pm Aug 5
Laptele de mămică ornitorinc prospătă, ridică imunitatea la 897% și fără sinergia cu restul fitonutrienților. Cu ajutorul lor imunitatea urcă la 1148%.
Colostrul de ornitorinc oferă sistemului imunitar înțelepciune care reacționează ți memorează, iar prin logica PicoFactorului echilibrează sau chiar mărește răspunsul sistemului de apărare.This is a fun game…hehe, but are we done saying silly things?

Vlady Popa 6:08pm Aug 5
doresc argument științific la: ridică eficacitatea imunității până la 437% și dovada.

Vlady Popa 6:55pm Aug 5
Doamna Angela,
Pătrunjelul de asemenea se găseste în aceeași categorie a PDR-ului. Să încep să-mi construiesc un caz argumentat pe asta??? Vă rog frumos…
Primul site nu se deschide.
Din al doilea îl deschidem și pe al treilea(articol care iese din categoria științific și atârnăm eticheta de ASERȚIUNI). Tot aici în al doilea apare titlul si rezumatul spre un articol care se referă la creșterea imunității șii de asemenea nu se deschide. Dacă este ca și al treilea despre transfer factor se lasă cu vai!
Nu a-ți argumentat nimic științific! Dacă e dincolo de dumneavoastră noțiunea, vă recomand să aflați înainte de a continua:

http://undsci.berkeley.edu/article/howscienceworks_07


Vlady Popa 8:04pm Aug 5
În linkul prezentat e un abstract despre un test ex-vivo făcut double-blind cu niște rezultate ca să nu spunem dubioase, cel puțin extraordinar de ieșite din comun. Dacă ar fi interpretată situația în mod real după rezultate, lumea ar scapă de foarte multe patologii devastatoare, cu lapte de vaca proaspăt gestantă si gălbenuș de ou.
Faptul că îmi puneți la dispoziție un test ex-vivo cu niște rezultate supercalifragilistice nu se încadrează la capitolul evidență pentru a afirma că acel produs ridică eficacitatea imunității până la 437%. Unde sunt testele in-vivo care să nu vă lase afirmația suspendată în aer?

Angela Pochincereda 8:21pm Aug 5
mai multe pe blogul meu, daca mai doriti informatii

Angela Pochincereda 8:30pm Aug 5
eu personal am avut probleme foarte grave intestinale, dar datorita acestui produs TRANSFER FASTOR sunt bine,fara operatie

Vlady Popa 8:39pm Aug 5
Faptul ca îmi spuneți de Shermer Lawrence e idem relevant precum mi-ați spune ca Watson care a descoperit structura dublu-helicoidala a ADN-ului. Ce legătură are factorul de transfer a lui Sherwood cu laptele de vacă post gestantă si gălbenusul de ouă, și unde este aplicația științifică care demonstrează imunitatea eficientă functional de 437%?Doamna Angela înteleg că nu vorbiți fluent limba română dar mă așteptam să vorbiți măcar într-o manieră logică și rațională. Ați dat-o în stânga, dreapta, înainte și înapoi, sus jos numai pe I nu reușiți să puneți punctul. Adică atunci când sunteți întrebată ceva sau în cazul acesta v-ați oferit să dați informații vis-a-vis de un subiect, încercați să răspundeți pe subiect. Nu să umpleți zeci de căsuțe de comenturi cu orice altceva în afară de subiectul discutat și dovada palpabilă care să-l susțină.
-și nu, faptul că unu a descoperit Factor de Transfer, și cutare injecții se dau în X Y Z nu demonstrează afirmația dvs. anterioare cu privirea la imunitatea de ”superman” și nici nu e relevant.Mă bucur că ați scăpat de problemele intestinale. Cele mai savuroase sunt afirmațiile care trec argumentarea prin filtrul experiențelor personale. Din nou vă recomand totuși să citiți

http://undsci.berkeley.edu/article/howscienceworks_07


Angela Pochincereda 8:43pm Aug 5
1. in 1989 acesti Factorii de Transfer (memoria imunitatii) au fost descoperiti in colostru si galbenus de ou.

Angela Pochincereda 8:44pm Aug 5
Aceasta molecula este identica la animale si la om

Vlady Popa 8:47pm Aug 5
După o asemenea pledoarie trebuie să vă întreb, în Rusia mai există cancer? De fapt oamenii mai mor acolo?

Angela Pochincereda 8:47pm Aug 5
Transfer Factor este cel mai bun si eficient imunomodulator, rscunoscut deja in peste 55 de tari

Angela Pochincereda 8:49pm Aug 5
Da in Rusia mai mor oamenii fiinca multi sunt necreduli si multi sunt cum sunt, cine gandeste si studiaza se salveaza

Angela Pochincereda 8:52pm Aug 5
daca doriti pot vorbi despre acest produs foarte mult, va invit la conferintele online, care le organizez si putem discuta non stop, tel 0735 037 040

Vlady Popa 8:53pm Aug 5
Doamnă, dacă deveniți circulară ne oprim… susțineți aceleași non-sensuri. E recunoscut în PDR la capitolul neprescrise și ierburi… ca dumneavoastră să susțineți că e cel mai bun și mai eficient imunomodulator e cel puțin iluzoriu dacă nu o halucinație suprarealistă. Singură faceți afirmații inconstante iar asta nu este niciodată un semn bun în tentativa de a vă oferii credibilitate în cele susținute.

Angela Pochincereda 8:57pm Aug 5
eu nu vreau sa conving pe nimeni, eu m-am convins singura, cand an avut nevoie de un tratament si sunt foarte multumita, daca doriti sa vedeti cat de eficient este acest produs faceti o proba personal. Doamna poate sa studieze singura aceasta tema si sa decida fara ca noi aici sa ne certam.

Vlady Popa 9:10pm Aug 5
Dacă nu încercați să convingeți atunci de ce postați cu viteza unui spămuitor fără jenă, mesaje inconsistente pt. subiect.
Atunci când un om spune „nu vreau sa X… dar Y”, exact X se află trecut cu majuscule în agenda sa. Asta tot asa ca fapt divers, pentru că se pare că încă mai jucăm ”wild and random things to say”.

P Mio Adriana 9:14pm Aug 5
va multumesc mult de tot tuturor pentru raspunsuri…

Angela Pochincereda 9:16pm Aug 5
rapund pentru orice cuvant mentioanat de mine mei sus istemul imunitar este cel mai puternic si mai eficient mecanism de auto-aparare impotriva unei mari varietati de paraziti. In momentul in care sistemul imun intalneste unul se activeaza si il distruge in intregime. .Eu am apelat la acest produs cand fetita mea de 16 ani a fost diagnosticata cu artrita reumatoida, dupa un tratament cu transfer factor fetita mea este bine, Mai am multe rezultate imbucuratoare mai ales la bolile autoimune…Datorita ca acest produs a fost descoperit nu numai in sange dar si in colostru, el a devenit foarte eftin, comparativ cu produsele de pana la anii 80, Tratamentul fetitei m-a costat 60 de euro si nu a mai fost depistata acesta boala incurabila.

Vlady Popa 3:45am Aug 6
Nu e necunoscut pentru mine despre ce vorbiți și nici de necunoscut pentru omul de rând. Tot ce scriem se poate verifica asta e frumusețea epocii noastre.
Faptul ca v-am numit ”spămuitor” nu înseamnă o jignire atâtă timp cât asta faceți. Sunteți întrebată să oferiți argumente valide și în schimb povestiți despre miracole pe lângă subiect țo dați argumente fie lipsite de substanță fie care nu au nici o treaba cu subiectul. Asta pe lângă faptul că postați frenetic și incontrolabil în N căsute de postare. Când cineva vi se adresează aici, puteți să-i răspundeți și într-o singură postare tot ce vreți ca el/ea să afle.
Din nou mă bucur că fetița dvs. e bine și nu are probleme, dar nu vă folosiți de astfel de subtefugii. Nu înseamnă nimic pentru nimeni dacă spun ca străbunicul meu umbla pe apă. Un diagnostic pus, poate fi pus și greșit de la început, iar vindecarea miraculoasă a acestuia poate de fapt să fie improprie definită(nu există vindecare dacă nu există patologia).
Revizuiți-vă discursul doamnă, iar dacă aveți de gând să continuați acest teatru absurd vă sugerez să nu o faceți. Doar dvs. ați afirmat ca nu încercați să convingeți pe nimeni de nimic. Eu doresc să încercați și într-o altă dată să înterveniți în discuții de acest gen pe astfel de grupuri, dar când ați învățat cum se face lucrul acesta. Cel puțin nu în maniera abstractă și abuzivă expusă mai sus într-o tentativă să ce…
Vă repet aveți răbdare răbdarea să citiți linkul postat de mine mai sus, vis-a-vis de cum ne exprimăm atunci cand facem afirmații, ca acestea să nu fie goale.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile


implant dentar fast and fixed