consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

De o buna vreme mi-au aparut ceva bubite mici pe pielea penisului, nu dor, nu ma deranjeaza deloc, dar nu imi plac….

Terapeuti RO 6:47pm Dec 5
Mesaj:
Salut. Am 19 ani si de ceva vreme imi pun anumite intrebari in legatura cu penisul meu. Nu am avut pana acum relatii sexuale , de masturbat in liceu m-am masturbat des dar de ceva vreme nu am mai practicat asa ceva. De o buna vreme mi-au aparut ceva bubite mici pe pielea penisului, nu dor, nu ma deranjeaza deloc dar nu imi plac… sunt de culoarea pielii si nu stiu de ce au aparut atata timp cat nu am avut relatii sexuale. Sa fie ceva boala? Cum scap de ele? trebuie sa merg neaparat la un urolog sau exista si alte metode?

Ioana Predi 7:40pm Dec 5
Afectiunile inflamatorii de la nivelul tegumentului penian pot fi rezultatul si altor cauze ( ex: igiena precara, contact cu maini insuficient spalate, lenjerie contaminata, etc). Consultati un urolog sau dermato-venerolog.

Alex Enache 8:04pm Dec 5
Pentru curiozitatea ta consulta un urolog. Dar este foarte posibil sa nu ai nimic ci sa fie efectiv radacina firelor de par sau ceva de genul acesta.

Catalin Lazar 8:35am Dec 6
La dermato-venerolog trebuie sa mergi si fa-ti timp sa mergi si la un psihoterapeut, s-ar putea sa iti prinda bine in privinta intrebarilor pe care ti le pui la aceasta varsta.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile