consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am pierdut serviciul, nu am chef sa fac nimic, intr-un cuvint, nu am chef de viata…

Terapeuti RO 10:28am Nov 4
Mesaj:

buna. am un baietel de aproape 7 ani, eu am 35. il cresc singura, sa zicem ca nu e usor, dar ma descurcam. acum 4 luni a intrat in viata noastra o persoana, care ne-a luminat viata, a fost foarte aproape de baietelul meu si vis devenit realitate pentru mine. din pacate acum o saptamina, mi-a zis ca trebuie sa se gandeasca daca e gata sa mearga inainte, si am cam ramas blocata, am pierdut serviciul, nu am chef sa fac nimic, intr-un cuvint, nu am chef de viata. stiu ce se spune, ca am un copil, care e mai important, si ar trebui sa ma adun..dar nu fac fata,nu reusesc sa ies din starea asta. imi dau seama ca am nevoie de ajutor, dar nu vreau sa ma ajut nici singura.. e ca si un strigat de ajutor, dar nustiu daca vreau..


Botezat Radu 10:53am Nov 4
a creste un copil singur/a nu este ceva usor, oricum am pune problema. Imi imaginez ca s-au adunat multe in dvs. si, de ce nu, aceasta persoana noua a fost investita cu sarcina de a va ‘salva’, iar acum este posibil sa va dezamageasca printr-o posibila separare. Faptul ca dvs. sunteti ‘la pamant’ este o reactie perfect normala si logica (daca stam sa ne gandim). In asemenea situatie va recomand o consiliere psihologica pentru a putea evalua mai bine pozitia dvs. si, eventual, un usor tratament psihiatric

Gabriela Iftode 11:39am Nov 4
Este sigur ca o parte din tine vrea sa mearga mai departe (altfel n-ai fi scris acest mesaj). Doar ca mai este o parte care ar alege calea "mai usoara" – de a da bir cu fugitii… Ar fi de folos mai multe detalii : despre relatia cu tatal copilului….despre recenta relatie… Este posibil sa ai o frica subconstienta (si lipsa de incredere) de a sta pe picioarele tale si sa cauti sprijin excesiv in partener. Si tocmai asta sa-l faca sa plece! Nu stiu daca am inteles bine, dar omul a spus ca vrea sa se gandeasca daca e gata sa mearga inainte….asta nu inseamna neaparat ca te-a parasit. Poate ii este si lui frica ca n-o sa faca fata responsabilitatii de sot si tata. Eu cred ca copilul tau este ajutorul de care tu ai nevoie sa mergi mai departe! E suficient doar sa iei decizia sa te ridici….sa-ti cauti alt servici….si cu ajutorul unui terapeut sa descoperi ce tipare sunt in viata ta (ce situatii care se repeta) si sa le rezolvi! Uneori este mult mai simplu decat ne imaginam! Eu ti-am intins o mana (si sigur o vor face si alti colegi).Tu ce alegi?

Adrian Isacianu 12:08pm Nov 4
Lasa-l sa se gandeasca, poarta-te normal, natural, firesc, asa cum ai facut-o pana acum, discutati pur si simplu, nu forta, nu cere explicatii, nu insista, nu presupune. Cauta un serviciu si continuati relatia ca si cum nu s-a spus nimic. Succes.

Loredana Tudor 12:38pm Nov 4
Eu ma intreb daca oamenii astia chiar vor ajutor sau doar se descarca aici. Mai raspunde vreunu?

Al-atar Muna 12:41pm Nov 4
In primul rand tr sa-ti doresti din tot sufletul sa iesi din stare, plus ca viata ta inainte sa apara acest domn a decurs destul de bine (dupa cum spui tu), poti merge mai departe, resursele le ai, acum depinde doar de tine ce-ti doresti.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile