consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt impreuna cu sotul meu de 23 de ani, am trecut prin multe in acesti ani, dar eu consider ca pentru mine totul s-a terminat.

Terapeuti RO 8:25pm Nov 4
Mesaj:

Buna seara sunt impreuna cu sotul meu de 23 de ani am trecut prin multe in acesti ani dar eu consider ca pentru mine totul s-a terminat. De un an de zile sunt in discutii cu el, pleaca din doua in doua saptamini de acasa de vineri si vine luni seara, dupa serviciu. Eu sunt neglijata in totalitate si nu mai pot lupta nici cu mine sa pot sa fiu calma. Astept un raspuns, ce pot sa fac, nu sunt pregatita fizic si psihic sa imi pierd familia.


Gabriela Iftode 10:11am Nov 5
Inainte de a incepe sa plece , cum era relatia voastra? Stiti unde pleaca? L-ati intrebat vreodata, cu calm, cum vede el in continuare relatia? Dar dumneavoastra cum o vedeti? Puteti accepta aceste plecari la infinit, doar de frica de a nu va pierde familia? Sunt multe intrebari, la care dumneavoastra trebuie sa va raspundeti, pentru a putea schimba situatia in care va aflati.

Catalin Lazar 2:23pm Nov 5
Chiar asa, de ce ar trebui ca altcineva sa poarte responsabilitatea a ceea ce vei face tu?

Panait Sorin 9:24am Nov 6
gaseste-ti si tu un amant si … la gara unde urca si coboara altfel iti va trece singura viata pe care o ai si te vei trezi batrana, bolnava si eventual internata intr-un ospiciu , traieste-ti viata si NU mai salva ce nu se vrea sau poate fii salvat ;)

Psiholog Focsani 8:00pm Nov 7
Pentru tine cee mai important? Ai o lista de prioritati?


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile