Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm o problema de o perioada de timp: e vorba despre “prieteni” sau despre colectivul de la scoala.

Roman Giculai 5:26pm Jan 21
Salut,am o problema de o perioada de timp,e vorba despre “prieteni” sau despre colectivul de la scoala.Ei bine,in clasa mea suntem majoritatea baieti.Cand vorbesc cu 1-2 prieteni totul este foarte bine,chiar eu sunt liderul conversatiei etc…Dar sunt situati in care poate ma cert cu un coleg de clasa,in acel moment majoritatea se pun de partea lui sau stau indiferenti.Sau un alt exemplu cand vorbeam cu un coleg il barfea pe alt coleg cu care eu ma intelegeam foarte bine si el vedea asta,zicea tot felu de el.In fine la scoala el se purta foarte bine si incerca sa se ia de mine….Eu am un caracter foarte puternic,dar cand toti se iau de tine,este foarte greu sa mai zici ceva.Eu sunt foarte bun prieten la scoala cu ala care era barfit,el este foarte respectat.
UN alt caz ar fi daca stau cu 2-3 colegi sunt cel mai sus-clasat in discutie,dar in alte circumstante sunt mai rau ca noroiul,eu ii infrunt dar cum spuneam si mai sus si ceilalti se puneau de partea lui sau stateau indiferenti.Ma port foarte bine cu toti…..
De exemplu daca ar fi sa aleaga intre mine si prietenul meu,toata lumea ar merge pe mana lui,chiar daca se poarta mai urat cu ei,nu ca eu sunt sclavul lor dar nu ma iau de ei foarte des,prietenul meu se ia…..
Anul acesta la scoala am decis sa am mai putini prieteni la scoala si sunt prieten cu doar cei care sunt masculi alpha,daca le poti zice asa in acel colectiv.
Ce ma nelinisteste pe mine este cum se poarta lumea,cateodata si fetele imi mai comenteaza si ma mai tachineaza,dar pun chestia asta pe faptul ca sunt cred eu destul de frumos si fermecator.Va rog pe dumneavoastra domnilor/doamnelor psihologi/pshioloage sa imi spuneti de ce se intampla asta si cum sa fac sa remediez problema.Dupa cum am spus,prietenii sau colegii mei sunt uneori de partea mea,iar uneori ar face orice sa ma dea deoparte,m-am gandit ca poate si din cauza indvidiei,pt ca invat bine etc…..
Multumiri Anticipate!

Diana Bordeianu 8:17pm Jan 22
Stai chill, si nu mai pune la suflet toate remarcile. Nu mereu poti domina, invata sa mai si pierzi sau sa cedezi locul. Poate pari un pic arogant in fata altora tocmai pt exprimi siguranta de sine. Cred ca ar trebui exersate abilitatile de comunicare, cum faci fata conflictului, cum iti spui punctul de vedere, cum renunti/eviti. Daca vrei, te astept cu mai multe detalii pe office@atelierecumaniere.ro


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed