Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 19 ani si sunt prietena unui baiat de aceeasi varsta care are o mama posesiva, care dramatizeaza si face pe victima.

Terapeuti RO 8:24pm Nov 4
Mesaj:

Buna ziua! Am 19 ani si sunt prietena unui baiat de aceeasi varsta care are o mama posesiva, care dramatizeaza si face pe victima. Sotul nu are niciun fel de autoritate in casa, iar ea face ce vrea cu sotul si copilul ei. Ei traiesc sub deviza ,,Sa nu facem sau spunem ceva care ar putea s-o supere”..asa ca ei suporta orice umilinta, jignire.. Baiatul a plecat la facultate acum in octombrie… insa el si nici eu nu mai suportam sa-l sune zilnic si sa raporteze tot ce face..ce mananca..ce mananca colegul (nu exagerez, exact asta intreaba). Tatal e cadru militar, iar baiatul nu i-a comentat niciodata.. se teme de reactia tatalui sau si nu are curaj sa-l infrunte. Tatal ii impune sa-si sune mama zilnic,,de fiecare data cand are timp”. Baiatul nu stie cum sa ii infrunte, ce sa faca…iar eu am ajuns la capatul rabdarii dupa ce m-au jignit zicand ca eu il invat sa-si urasca parintii. Tin mult la baiat si as vrea sa il ajut, insa nu stiu cum…ma gandisem la un moment dat sa-l parasesc, insa sunt foarte nehotarata. Astept sfatul dvs. Va multumesc anticipat!


Maria Tatiana 8:33pm Nov 4
Nimeni nu este de piatra, nici parintii nici copiii. Va veni vremea in care vor intelege ambele parti ca fiecare trebuie sa isi vada de viata lui. El trebuie sa isi ”infrunte” parintii, insa sa fie pregatit. Ei nu sunt din piatra si vor intelege, un parinte poate fi ”educat” daca stii cum sa pui problema :D . Trebuie sa mai astepte sa se obisnuiasca si ei fara prezenta lui in casa, din cauza asta sunt super protectori. Trebuie intelesi, pana la un punct evident. Rabdare. El ar fi bine da consulte si un psiholog, caci din cate imi dau seama inca nu stie cum sa discute cu parintii, sa ii faca sa inteleaga ca el are nevoie de independenta. Solutia va veni pe parcurs, cu multa rabdare.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita