consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 17 ani si viata mea e un calvar mama mea e plecata in alta tara si nu am tata.

Terapeuti RO 7:14pm Feb 23
Mesaj:
Am..17 ani..si viata mea..e un calvar..mama mea e plecata in alta tara si..nu am tata . Nu ma inteleg bine cu mama..locuiesc cu bunicul meu..si mi-e greu..de mica..sunt aici cu el..si nu mai pot..CHIAR NU MAI POT ! Nimeni nu ma intelege..nimeni nu ma crede..plang mereu..mama nu ma ia in serios..( tinand cont..ca are si pe cineva..de ..cateva luni..dar mereu a fost asa..si ma doare enorm de mult) ..Nu stiu ce sa mai fac..nu sunt o persoana rebela..aproape toata lumea ma crede nebuna..dar nu sunt..am nevoie de parintii mei..am nevoie de intelegere..iubire..sa stiu ca am pe cine sa contez..iubit nu am..am avut cateva relatii..si nu a mers..nimic..cred ca din cauza mea..nu stiu ce sa mai fac..dar vreau sa imi revin..sa scap de starea asta..vreau sa ..ma apuc serios de invatat..nici scoala nu prea mai merge..Ce sa fac cu viata mea..daca nimeni nu ma asculta si nimeni nu ma intelege ?

Botezat Radu 7:20pm Feb 23
ai fost sa vorbeste cu consilierul scolar sau cu vre-un psiholog?

Consiliere Psihologica Anna Ri 7:30pm Feb 23
deja ti-ai facut strigatul auzit, ceea ce e foarte bine, e primul pas spre schimbare!! imi poti scrie: consilierepsihologicaonline@yahoo.com


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile