consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt o viitoare mamica, am 23 de ani si sunt casatorita de 2 ani.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Buna ziua , sunt o viitoare mamica , am 23 de ani si sunt casatorita de 2 ani . In primele luni de sarcina locuiam in strainatate cu sotul meu , avand un loc de munca acolo.
Am revenit in Romania in luna mai si am ramas pentru copil acasa ,amandoi .
Sotul si-a gasit un loc de munca , eu am ramas acasa insa ce ma nelinisteste este faptul ca ajunge tarziu acasa , dupa terminarea programului , cand se intampla sa aiba vreo zi libera , se recreeaza tot singur , gaseste motiv sa plece singur de acasa .
In privinta relatiilor intime, suntem la capitolul’dezastru’ .
Nu inteleg de ce , dr. nu ne-a pus interdictii , eu mai dornica ca oricand , el ma refuza .Am facut o gluma la adresa lui ” te las eu fara … ” ,iar raspunsul lui a fost “si ce daca ” zicand eu in gluma apoi “pai lasa , asta inseamna ca ai alta ” iar el spunand ” eee , nu am nimic “. Am eu pareri , sau ar trebui sa imi dea de gandit comportamentul lui ? Va multumesc .

sa ti dea de gindit,oricum daca acum cind ai nevoie mai multa de afectiune el nu ti o ofera ,gindeste te daca meriti asa ceva sau poate soarta sa ti scoata in cale omul potrivit mai devreme sau mai tirziu


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed